Zomerdekbedden van Cinderella: keep cool & relax!

Zomerdekbedden van Cinderella: keep cool & relax!

Zomerdekbed

Kijk jij ook al uit naar zon, zee en luie stranddagen met je voeten in het zand? Alleen al de gedachte aan die warme zonnestralen op je bol maakt je vanzelf vrolijk. Het enige probleem is natuurlijk: hoe houd je het hoofd koel tijdens die warme en klamme zomernachten? Geen zorgen, onder een zomerdekbed met warmteklasse 4 van Cinderella geniet je zelfs tijdens de zwoelste nacht van een goede nachtrust. We leggen je graag uit wat de voordelen en de eigenschappen zijn van de verschillende modellen.

Cinderella Printempo zomerdekbed
Cinderella Printempo zomerdekbed

Katoenen dekbed

Katoen is nog altijd het meest gebruikte natuurlijke materiaal voor beddengoed. En niet zonder reden. Het katoenen zomerdekbed Printempo van Cinderella laat de huid ademen en zorgt ervoor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd. Ideaal als je slaapkamer ’s zomers in een sauna verandert! Katoen is een hypoallergeen natuurproduct dat eenvoudig te wassen is in de wasmachine. Daardoor is het ook bij uitstek geschikt voor mensen met een gevoelige huid of een huisstofmijtallergie. Katoenen zomerdekbedden zijn van nature stevig en slijtvast, zodat ze gegarandeerd lang meegaan.

Cinderella Bamboo zomerdekbed
Cinderella Bamboo zomerdekbed

Bamboe zomerdekbed

Heb jij het ’s nachts snel warm? Dan is het zomerdekbed Bamboo van Cinderella een prima keuze voor jou. Bamboe is een oersterk en ultralicht materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende vochtregulerende en ademende eigenschappen. Zelfs tijdens de ergste hittegolf blijft je bed dus lekker koel en fris aanvoelen. Dankzij de goede antibacteriële werking is bamboe een echte aanrader voor mensen die last hebben van allergieën. Het milieuvriendelijke en duurzame zomerdekbed is bovendien voorzien van een zachte en luchtige tijk van 100% percale katoen.

 

Cinderella Rumba zomerdekbed
Cinderella Rumba zomerdekbed

Wollen zomerdekbed

Een wollen dekbed met warmteklasse 4 werkt vochtregulerend en verkoelend. Met zijn vulling van 100% Texelse zuivere scheerwol en zijn tijk van 100% katoen zorgt het lichte en luchtige zomerdekbed Rumba van Cinderella ervoor dat je zelfs in de zomer snel in slaap valt en uitgerust wakker wordt. Door de lanoline heeft dit puur natuurproduct bovendien een goede zelfreinigende, antibacteriële en brandvertragende werking. Wollen zomerdekbedden zijn milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en duurzaam.

 

Cinderella Tango zomerdekbed
Cinderella Tango zomerdekbed

Synthetisch dekbed

Het synthetische zomerdekbed Tango van Cinderella heeft een veerkrachtige lichtgewicht vulling van 100% Thermosoft holle polyester vezel. Dit gepatenteerde materiaal staat bekend om zijn uitstekende vocht- en temperatuurregulatie. Die geeft je bed een aangenaam fris en schoon gevoel met een constante temperatuur, zodat je minder snel gaat zweten tijdens warmere nachten. Om het vochtregulerende effect nog verder te versterken is het dekbed afgewerkt met een tijk van 100% microvezel met speciale Siluran-behandeling. Doordat je dit anti-allergie dekbed eenvoudig in de wasmachine kunt wassen (volgens de voorschriften op het waslabel natuurlijk), krijgen huisstofmijt, bacteriën en schimmels geen kans.

Bekijk hier alle dekbedden

 

Afhankelijk van het type vulmateriaal, zijn de dekbedden van Cinderella afgewerkt met verschillende stiksels. Zij houden de vulling netjes op zijn plaats en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte over het hele dekbed. Als jouw zomerdekbed in het najaar toch weer aan de frisse kant wordt, kun je hem eenvoudig stofvrij opbergen in de handige opbergtas.

Onder welk zomerdekbed van Cinderella slaap jij deze zomer lekker koel

Vorig artikel
BH Kids Farm White_Sfeer
Volgend artikel
Zijn dromen bedrog?