Satin d’Or: luxe beddengoed met een vleugje Franse flair

Satin d’Or: luxe beddengoed met een vleugje Franse flair

Satin d'Or Rafaella dekbedovertrek

Is jouw droomslaapkamer wel toe aan een vleugje glamour en luxe? Met het stijlvolle beddengoed van Satin d’Or heb je iedere ochtend het gevoel dat je wakker wordt in een sterrenhotel in hartje Parijs. De speelse satijnglans en zijdezachte touch van de katoen-satijnen dekbedovertrekken nodigen uit om extra lang te blijven liggen en te genieten van jouw eigen boutique chic.

Bekijk de collectie

Fleurige lenteprints

Speciaal voor de lente heeft Satin d’Or een aantal gebloemde dekbedovertrekken toegevoegd aan de collectie. Vooral in een landelijke of romantische slaapkamer met vrouwelijke accenten zorgen deze elegante overtrekken voor een snufje Franse flair. Door middel van het Bloomon dekbedovertrek verander je jouw bed eenvoudig in een wilde bloemenweide. De stralende kleuren van de veldbloemen steken dan ook prachtig af tegen de witte ondergrond. Daarnaast wordt dit contrast nog verder versterkt door de roze of groene achterkant, als je jouw dekbed een stukje omslaat. Maar als je liever voor dromerig gaat, past het Rafaella dekbedovertrek in geel of blauw vast perfect bij jou. Het subtiele bloemmotief in vloeiende aquareltinten brengt licht en zachtheid in je interieur.

Chic en klassiek jacquard van Satin d’Or

Voor een echte vijfsterren look kies je natuurlijk voor een chique, ingetogen satijnstreep. Strak, effen en tijdloos. Door het ingeweven jacquardmotief spelen matte en glanzende strepen met het zonlicht en wordt je bed het stralende middelpunt van je slaapkamer. In de collectie van Satin d’Or vind je naast het klassieke palet van neutrale kleuren ook diverse modellen in sfeervolle trendkleuren, zoals Smoke Blue en Oldrose. Tip voor de ultieme hotelsuite look: zet de hoofdkussens rechtop tegen het hoofdbord of het hoofdeinde en leg er extra kussens netjes tegenaan. Oh la la, très chic!

Hoogwaardige katoen-satijn

Het kwaliteitsmerk Satin d’Or maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige katoen-satijn. Door de hoge draaddichtheid en de speciale satijnbinding krijgt deze zijdezachte stof zijn subtiele glans en luxueuze uitstraling. Bijkomend voordeel van dit gladde materiaal is dat je haar minder klit en dat je ’s ochtends wakker wordt zonder slaaprimpels. Ideaal voor een schoonheidsslaapje dus!

Dankzij de goede ademende en absorberende eigenschappen van de katoenvezels, blijft je bed bovendien de hele nacht fris en comfortabel aanvoelen. Zo zorgt een katoen-satijnen dekbedovertrek voor fijne verkoeling in de zomer en aangename warmte in de winter.

Tenslotte staat beddengoed van katoen satijn bekend om zijn onderhoudsvriendelijkheid, slijtvastheid en duurzaamheid. Het kan eenvoudig worden gewassen en gedroogd in de machine en behoudt lang zijn mooie kleur en vorm. Doordat de gladde stof nauwelijks kreukt, wordt strijken ook nog eens een koud kunstje. Handig toch?

Welk dekbedovertrek van Satin d’Or is jouw favoriet

Vorig artikel
Dekbed voor elk seizoen
Volgend artikel
Katoen-satijn wassen in de wasmachine