Nieuwe Paw Patrol dekbedovertrekken + strandlakens

De nieuwste Paw Patrol dekbedovertrekken en strandlakens!

De nieuwste Paw Patrol dekbedovertrekken en strandlakens

Is jouw kind helemaal gek van de avontuurlijke actieserie Paw Patrol? Wacht dan niet langer en doe ze een leuk Paw Patrol dekbedovertrek of strandlaken cadeau! Als groot fan mag je zoon of dochter deze nieuwe ontwerpen natuurlijk niet missen!

Paw Patrol is een ontzettend populaire kinderserie op TV en is te zien op Nick Jr. De afleveringen draaien om het heldhaftige reddingsteam dat in actie komt om de mensen in Adventure Bay te beschermen tegen alles wat op hun pad komt. De zeven pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye, Everest en Zuma draaien onder leiding van de 10-jarige Ryder nergens hun pootje voor om!

Peuter Paw Patrol dekbed

Junior Paw Patrol dekbedovertrek
Je kind kan met een gerust hart gaan slapen dankzij de bescherming van Duitse herder Chase, stoere bulldog Rubble en dalmatiër Marshall. Op dit mooie, frisse dekbedovertrek in de peutermaat 120x150cm houden zij de wacht. Marshall zien we nog eens terug op de standaard meegeleverde kussensloop.

1-Persoons Paw Patrol dekbed

1-Persoons Paw Patrol dekbedovertrek
Op dit dekbedovertrek in de 1-persoonsmaat 135×200 cm hebben Chase, Rubble en Marshall opnieuw de hoofdrol. Alle drie komen zij herhaaldelijk terug in het dessin. Zo hoef je je dus ’s nachts nergens zorgen om te maken! Ditmaal is het Rubble bij wie je je hoofd te rusten kunt leggen.

Strandlakens Paw (links) + On a Roll (rechts)

Marshall, Chase en Rubble zijn er ook bij als jij naar het zwembad of strand gaat. Op het rechter strandlaken voegen ook de lieve Skye, de vrolijke Rocky, bruine labrador Zuma en husky Everest zich tot de groep. In het midden van het strandlaken zien we nu ook Ryder die de pups aan het werk zet. Wat een team!

Voor deze dekbedovertrekken en strandlakens geldt net als voor een heleboel andere producten bij Smulderstextiel.nl: vóór 13.00 uur besteld, vanavond in huis! Verras je zoon of dochter vandaag nog met een Paw Patrol dekbedovertrek of strandlaken! Naast deze nieuwe ontwerpen is er uiteraard nog meer van Paw Patrol verkrijgbaar bij Smulderstextiel!

Wat vind jij het leukste ontwerp?

Geen Paw Patrol fan? Er zijn ook superleuke kinderdekbedovertrekken van andere helden zoals Spiderman, Superman en The Incredibles.

Bron header: nl.fanpop.com

 

Vorig artikel
baby slaap in hangmat vakantie 1920x1080
Volgend artikel
banner slaap je beter van slaappillen? Alles over slaapmedicatie