Leuk voor de kids: Paw Patrol

Leuk voor de kids: Paw Patrol

Paw Patrol

Paw Patrol is niets te dol! Als je kleine kids in huis hebt rondrennen dan komt deze quote je vast bekend voor. Hoogstwaarschijnlijk maak je deze grote fans reuze blij met mooi beddengoed of badtextiel van de populaire pups.

Dat Paw Patrol razend populair is, weten wij als geen ander. Ons assortiment wordt steeds groter en groter en dat delen wij graag met de liefhebbers. De bekende kinderserie trekt een groot publiek jongens en meisjes die de avonturen van de pups op de voet volgen. Als ouder krijg je er vast en zeker ook het nodige van mee. Maak daarom in een handomdraai een leuke Paw Patrol kamer voor jouw koter. Zoals Ryder zou zeggen; ‘Geen klus te groot, geen pup te klein’ 😉

Paw Patrol beddengoed

De hondjes Chase, Marshall, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest maken iedere dag wel iets mee. Van spannende avonturen waarbij ze een vriend in nood helpen tot het assisteren van burgemeester Goodway in Avonturenbaai. Het is altijd een gezellige boel, vol grappen en grollen. Dat zie je ook zeker terug op de dekbedovertrekken. Welk Paw Patrol dekbedovertrek kies jij uit voor jouw zoon of dochter?

Ook voor de allerkleinste fans zijn er een aantal leuke Paw Patrol dekbedovertrekken. Speciaal in de ledikant-maat,  100×135 cm, zodat ook zij heerlijk kunnen wegdromen onder een tof overtrek!

 

Paw Patrol plaid

Naast een leuk Paw Patrol dekbedovertrek is het natuurlijk ook geweldig om lekker met de puppy vriendjes op de bank te kruipen. Deze heerlijk warme plaid is ideaal om jezelf in te wikkelen tijdens een filmpje op de bank of om als speelkleed te gebruiken. Er is voor ieder wat wils!

Vorig artikel
Volgend artikel
Beter slapen