Haal warmte en sfeer in huis met beddengoed van Cinderella

Haal warmte en sfeer in huis met beddengoed van Cinderella

Cinderella Moon dekbedovertrek

Natuurlijk, rustgevend en down to earth. Aardetinten als zand, taupe, beige en bruin brengen je slaapkamer weer helemaal in balans, zodat je iedere ochtend heerlijk uitgerust wakker wordt. Deze neutrale trendkleuren zijn niet meer weg te denken uit onze interieurs en vormen dan ook een belangrijke inspiratiebron voor de beddengoed collectie van Cinderella.

Stoere effen Cinderella dekbedovertrekken

De effen dekbedovertrekken van Cinderella in warme naturel kleuren staan voor pure eenvoud. Ze vormen dan ook de ideale basis voor een slaapkamer die een gevoel van rust en geborgenheid uitstraalt. Een belangrijk voordeel van aardetinten is namelijk dat je ze gemakkelijk kunt combineren met praktisch alle andere kleuren. Door te spelen met stoere weefstructuren of juist een chique Oxford-rand rondom de kussenslopen zijn de uni overtrekken bovendien allesbehalve saai. Je kunt er juist eindeloos veel kanten mee op, van rustiek landelijk tot strak minimalistisch. Zeker in combinatie met meubels en accessoires in natuurlijke materialen, zoals hout, rotan of linnen.

Een vleugje romantiek uit de natuur

Ook natuurliefhebbers met een romantische inslag worden op hun wenken bediend door Cinderella. Dekbedovertrekken met speelse bloemmotieven in natuurlijke pastellen of trendy terra gaan hand in hand met moderne gestileerde bladprints. Deze natuurlijke en aardse kleuren, vormen en materialen passen perfect binnen de Wabi Sabi trend. Sfeervol, authentiek en puur natuur.

Tijdloze grafische patronen

Grafische motieven in natureltinten vinden eenvoudig hun plek in iedere woonstijl, klassiek of eigentijds. Dit geldt zeker voor de geruite dekbedovertrekken van Cinderella. Of je nu gaat voor een klassieke tartan in vlammende terra tinten of voor een Scandinavisch ruitje in lichte zandkleuren. Ook horizontale en verticale strepen, van dunne lijnen tot brede banen, behoren tot de absolute must-haves in iedere linnenkast. De warme en sfeervolle kleurstellingen geven deze gestreepte overtrekken een fijne Casual Chic look.

 

Bekijk alle dekbedovertrekken van Cinderella

Cinderella beddengoed: kwaliteit en comfort

De dekbedovertrekken van Cinderella zijn gemaakt van 100% katoen. Dit populaire kwaliteitsmateriaal valt heerlijk soepel om je heen. Doordat katoen van nature goed ademt en transpiratievocht snel afvoert, is de zachte stof bijzonder comfortabel en huidvriendelijk. Naast de overtrekken van reguliere katoen biedt dit kwaliteitsmerk ook modellen van fijn geweven percale katoen en subtiel glanzende katoen-satijn. Door de hogere draaddichtheid hebben deze luxe materialen niet alleen een ongelofelijk zachte touch, maar zijn zij ook bijzonder slijtvast en blijven ze extra lang mooi. Tenslotte biedt Cinderella speciaal voor de koude wintermaanden ook modellen van licht geruwde flanel-katoen: heerlijk zacht, wollig en warm!

Met welk Cinderella dekbedovertrek breng jij rust en balans in je slaapkamer?

Vorig artikel
Beddinghouse Sue dekbedovertrek
Volgend artikel
Beddinghouse Amber dekbedovertrek