Ga voor glans met Satin d'Or | Dekbedovertrekken van katoen-satijn

Ga voor glans met Satin d’Or

Ga voor glans met Satin d'Or dekbedovertrek katoen-satijn

Is jouw slaapkamer wel toe aan een vleugje luxe en weldaad? De stijlvolle dekbedovertrekken van Satin d’Or zijn gemaakt van katoen-satijn, daardoor hebben ze een zijdezachte touch en voorzien van een subtiele glans. Het is een heerlijke stof van hoogwaardige kwaliteit waardoor jij in het weekend lekker lang kan blijven liggen en genieten van ultiem slaapcomfort.

Dekbedovertrekken van Satin d’Or

De Franse merknaam klinkt al onwijs chique en betekent ook letterlijk; satijn van goud. Met Satin d’Or haal je dus een hoogwaardig en stijlvol dekbedovertrek in huis, gemaakt van kwalitatief katoen-satijn. Hiermee geef je jouw slaapkamer een elegante uitstraling. Elk seizoen komt Satin d’Or met een aantal nieuwe dessins. Ditmaal staan de trendkleuren terra, donkerblauw en aubergine centraal. Sfeervolle kleuren voor een in jouw eigen Boutique Chic slaapkamer.

Hoogwaardig katoen-satijn

Een dekbedovertrek van katoen-satijn oogt niet alleen stijlvol en sprekend, het biedt nog meer voordelen. Doordat de katoenen stof met een hoge draaddichtheid is geweven voelt het extra zacht en soepel aan. Het materiaal is licht, luchtig, en sterk vochtregulerend. Een katoen-satijnen dekbedovertrek zorgt dus naast een mooie glans en luxueuze uitstraling ook voor ultiem slaapcomfort.

Bekijk de collectie van Satin d’Or >>

Rustgevend blauw

Help je nachtrust een handje door jouw slaapkamer een blauwe kleur te geven! Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen met een blauwe slaapkamer gemiddeld acht uur per nacht slapen en vrolijk opstaan. Men zou rustig worden van deze kleur omdat het geassocieerd wordt met de zee en lucht. Met alleen een nieuw dekbedovertrek kun je deze rustgevende sfeer al bereiken.

Het Manutti dekbedovertrek in de kleur teal zorgt voor een rustige, strakke uitstraling. Op het overtrek staat een grafisch dessin van diagonaal geplaatste strepen. Ben je gek op bloemenprints en op Delfts Blauw? Dan is het Satin d’Or Guirlande dekbedovertrek wellicht iets voor je. Op een ondergrond van gebroken wit staat een prachtig bloemendessin in de kleur marine. Voor een elegante look neem je het Jason dekbedovertrek. Het dessin is opgedeeld in banen die voorzien zijn van verschillende geometrische vormen. Door de afwisseling in prints en verschillende tinten krijgt het overtrek een chique uitstraling.

Trendy terratinten

Wil jij meegaan met de laatste woontrends? Tegenwoordig zijn terra kleuren en roze tinten enorm populair. Met dit kleurenpalet creëer je gemakkelijk een warm en vriendelijk geheel. Neem bijvoorbeeld dekbedovertrek Elsa, de koperbruine tint en subtiele tekening zorgt direct voor een fijne sfeer in de slaapkamer. Combineer het dekbedovertrek met een eveneens warme kleur hoeslaken om het plaatje compleet te maken. Opvallend is dekbedovertrek Stacey van Satin d’Or in warme aubergine kleur. Een bijzondere paarse tint met een fantasierijk bloemdessin, geïnspireerd op de welbekende paisley print. Kies een van deze katoen-satijnen dekbedovertrekken en tover jouw slaapkamer om tot knusse cocon.

Waan je in een hotel

Laat je slaapvertrek op een hotelkamer lijken met één van de dekbedovertrekken uit de satijnstreep collectie. De subtiele dessins met verticale lijnen zijn jacquard geweven waardoor je een strakke en luxe uitstraling krijgt. Met keuze uit wel 11 verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. Ga voor een stijlvolle Hotel Chic look met een Satin d’Or dekbedovertrek.

En met welk dekbedovertrek van Satin d’Or creëer jij een elegante uitstraling in de slaapkamer?

Vorig artikel
Volgend artikel
De mooiste dekbedovertrekken met sfeervolle winterprint