De mooiste dekbedovertrekken met sfeervolle winterprint

De mooiste dekbedovertrekken met sfeervolle winterprint

De mooiste dekbedovertrekken met sfeervolle winterprint

Voorlopig is het nog zacht en is de kans op winters weer klein. Overigens betekent dat niet dat er geen kans meer is op strenge vorst. Meestal in februari of maart is er zelfs nog kans op sneeuw. Zet jij je schrap voor de tweede helft van het winterseizoen? De hoogste tijd om je slaapkamer winterproof te maken met mooi en warm beddengoed. Laat je inspireren door onze selectie van dekbedovertrekken met een sfeervolle winterprint!

Winterclassics met een ruitje

Niets zo nice & cosy als de Schotse ruit of tartan. Deze geruite wollen stof werd vroeger in de Schotse Hooglanden gebruikt om de traditionele kilt te maken. De klassieke tartanmotieven zijn weer helemaal terug van weggeweest. Nog even elegant maar met een moderne twist. In deze ruitdessins zorgen horizontale en verticale lijnen in de meest uiteenlopende kleurencombinaties voor een warm wintergevoel. Van traditioneel rood-groen tot sobere bruintinten of juist in felle kleuren voor een vrolijk kleuraccent. Deze dekbedovertrekken met winterprint bewijzen maar weer dat een Schotse ruit zeker niet saai en stoffig hoeft te zijn.

Bekijk alle dekbedovertrekken met ruitpatroon >>

 

Scandinavische winter

Is jouw slaapkamer al knus en gezellig voor de winter? Of zoals de Denen zouden zeggen: hyggelig. Onze dekbedovertrekken met winterprint in Scandinavische stijl hebben alles in zich om eenvoudig een warme wintersfeer te creëren in je slaapkamer. Lichte en zachte kleuren, zoals wit en beige, worden gecombineerd met puur natuurlijke materialen, zoals katoen, linnen en een wollige schapenvacht. Minimalistisch design, strakke lijnen en geometrische motieven brengen rust en ruimte in je interieur. Maak jouw slaapkamer helemaal winterproof met gezellige sierkussens, plaids en kaarsjes. Met welk dekbedovertrek geef jij je bed een Scandinavisch tintje?

Bekijk alle Scandinavische dekbedovertrekken >>

 

Winterse breipatronen

Met een dekbedovertrek met stoere breipatronen verander je jouw slaapkamer in een handomdraai in een knusse berghut. Recht, averecht, kabels, gerstekorrels, Scandinavische jacquardmotieven… de verschillende breisteken geven je overtrek een rustieke winterlook. Het neutrale kleurenpalet van vergrijsde tinten beige, blauw en bruin geven het geheel de authentieke charme die zo kenmerkend is voor een landelijk interieur. Deze dekbedovertrekken met winterprint toveren jouw slaapvertrek om tot een warme cocon. Stapels mooie en zachte kussens op je bed, een warme schapenvacht op de vloer: laat de winter maar komen!

Bekijk alle dekbedovertrekken met breipatroon >>

 

Winter fotoprints

Adembenemende berglandschappen en besneeuwde dennenbossen brengen de winter zo naar je slaapkamer. Je kunt de sneeuw bijna horen kraken onder je schoenen! Fotoprints met wolven, vossen, herten en andere dieren uit het bos maken van deze dekbedovertrekken echte must-haves voor natuurliefhebbers. Het wit van de sneeuwlandschappen zorgt bovendien voor extra licht en ruimte in je slaapkamer. Zo maak je jouw slaapplek helemaal winterproof!

Winterwonderland in de kinderkamer

Ook kinderen moeten vaak weer even wennen aan de kou en de regen. Geen wonder natuurlijk, na een lange zomer buiten spelen, skaten en zwemmen in zee… Laat zien dat het binnen net zo leuk kan zijn als buiten en maak het extra gezellig in de kinderkamer met een van onze kinderdekbedovertrekken met wintermotief! De vrolijke pooldieren op het ijs vinden vast snel een plekje in de slaapkamer van een kleine dierenliefhebber. Ook Anna, Elsa en Olaf van de tekenfilm hebben hun ijspaleis achtergelaten om de kinderkamer te veranderen in een echt winter wonderland. Dromen je kinderen al van de volgende wintersportvakantie? Onder een dekbedovertrek van SNURK kunnen ze in alle veiligheid de berg afsuizen!

Bekijk alle kinderdekbedovertrekken >>

 

Baal jij er stiekem van dat de winter is aangebroken en verlang jij al weer terug naar de zomer? Ontdek dan de 10 redenen om van de winter te houden.

Vorig artikel
Ga voor glans met Satin d'Or dekbedovertrek katoen-satijn
Volgend artikel
De Witte Lietaer Rufus flanel dekbedovertrek