Lekker warm de winter door met flanel

Lekker warm de winter door met flanel

De Witte Lietaer Rufus flanel dekbedovertrek

Lig jij vaak eindeloos te klappertanden, voordat je in slaap valt tijdens de koudere maanden? Verwen jezelf met beddengoed van warm flanel-katoen! Deze wollige stof houdt de warmte binnen en de kou buiten. Daardoor voelt je bed onmiddellijk warm aan en val je snel in slaap zonder te woelen.

Wat is flanel-katoen

Flanel-katoen is gemaakt van geruwde katoenvezels. Tijdens het ruwen wordt de stof door kleine metalen haakjes gekamd waardoor deze zachter en dikker aanvoelt. Het wollige oppervlak heeft een sterk isolerend vermogen: de lichaamswarmte wordt snel opgenomen en goed vastgehouden. Ideaal voor koude winternachten en voor koukleumen natuurlijk! Maar naast de goede thermische eigenschappen, biedt flanel nog veel meer voordelen. Flanellen beddengoed is namelijk van nature goed ademend en heeft een goede absorberende werking. Je bed blijft dus de hele nacht comfortabel en schoon aanvoelen.

Dekbedovertrekken van flanel-katoen

Ieder bed en iedere slaapkamer is natuurlijk anders. Het beddengoed is dan ook afhankelijk van de specifieke behoeften, wensen en stijl van iedere slaper. Gelukkig biedt Smulderstextiel.nl een zeer uitgebreid aanbod aan flanellen dekbedovertrekken. Prominente merken als Essenza, Rivièra Maison, Walra en Beddinghouse veranderen je bed in een warm nestje waarin je een heerlijke winterslaap kunt houden. Of je nu op zoek bent naar een effen overtrek of juist naar een mooi winters printje, in onze webshop slaag je geheid!

Bekijk alle flanellen dekbedovertrekken >>

 

Flanellen kinderdekbedovertrekken

Onder een kinderdekbedovertrek van flanel is ook je kindje deze winter extra snel in dromenland. Vrolijke fantasiedieren in winterse sneeuwlandschappen, schattige puppy’s en stoere tijgers, de hippe poppetjes van LOL Surprise en scorende voetballers zorgen voor extra warmte en sfeer in de kinderkamer. In ons ruime assortiment van flanellen kinderovertrekken vind je modellen voor het peuterbed (120×150 cm) en voor 1-persoonsbedden (140×200/220 cm). Welk overtrek is jouw favoriet?

Flanellen hoeslakens, lakens en kussenslopen

Maak je beddengoed compleet door je nieuwe dekbedovertrek te combineren met warme en knuffelzachte hoeslakens, lakens en kussenslopen van flanel-katoen. Ook deze artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ontdek hier ons assortiment van flanellen hoeslakens, kussenslopen en lakens.

En welk flanellen dekbedovertrek houd jouw warm deze winter?

Vorig artikel
De mooiste dekbedovertrekken met sfeervolle winterprint
Volgend artikel
Slapen met nat haar