Uitgelicht: de nieuwe Essenza voorjaarscollectie

Uitgelicht: de nieuwe Essenza voorjaarscollectie

Haal de geur van het voorjaar naar jouw slaapkamer met de nieuwe collectie van Essenza. Ook dit seizoen is het expressieve merk er weer in geslaagd om een mooie mix van weelderige (bloemen)prints en fraaie contrasten samen te stellen, waarbij de trendkleuren roze en groen de boventoon voeren. Ontdek de Essenza Home collectie en tover jouw slaapkamer om tot een exotisch paradijsje!

Essenza Home collectie

De lente en zomer staan voor de deur. Het moment om je slaapkamer om te turnen met frisse items, uitbundige kleuren en beeldschone bloemen. Wil jij een slaapkamer interieur met lef? De voorjaarscollectie van Essenza biedt de perfecte beddengoed essentials om the spring dream tot leven te laten komen. Dit voorjaar doen twee trendkleuren ons en menig hart sneller kloppen, powerful green en feminine rose. Met deze zachtroze en grijsgroene kleurtinten maak je jouw slaapkamer lenteproof. Naast de bekende weelderige bloemenprints bestaat de collectie ook uit effen en streepdessins. Laat je inspireren.
Bekijk Essenza voorjaarscollectie >

Feminine Rose

Binnen de story Feminine Rose waan je je in een zachtaardige wereld die in het teken staat van schoonheid en vrouwelijkheid. De roze dekbedovertrekken met lieflijke bloemetjes, stijlvolle strepen en elegante kraanvogels zijn dromerig mooi. Met hier en daar een rood kleuraccent om de dessins meer kracht bij te zetten. De story straalt zachtheid en kwetsbaarheid uit. Een echt feel good thema waarmee de roze kleurtrend in de spotlights wordt gezet.

Powerful Green

De botanische trend is still going strong. Ook dit voorjaar is groen weer een van de prominente trendkleuren. In de story Powerful Green stelen verschillende groentinten de show. Wil je een echte lentesfeer creëren? Ga voor vergrijsd groen. Breng je graag meer warmte aan in je interieur? Kies dan juist voor diepere groentinten. De dekbedovertrekken bevatten onder meer exotische prints, casual strependessins, verfijnde bloemenprints en botanische accenten, waarbij okergeel en goud als luxe contrastkleuren zijn toegepast. Powerful Green is een mooie kleurcollectie die een flinke boost aan je interieur geeft!

Welcome to the jungle

Zoals je van Essenza gewend bent is de nieuwe collectie gemaakt van hoogwaardige materialen en gebaseerd op de laatste trends. Naast de bekende bloemdessins zie je in de nieuwe collectie ook veel dierenprints terug, met de slangenprint als boegbeeld van deze woontrend. Wist je trouwens dat de print met sierlijke kraanvogels is geïnspireerd op de Japanse kimono die in het Rijksmuseum hangt?

Vorig artikel
Spraakmakende avonturen van slaapwandelaars
Volgend artikel