De nieuwe collectie van Zo!Home: haal het najaar in huis

De nieuwe collectie van Zo!Home: haal het najaar in huis

Heckettlane Naswha dekbedovertrek

Natuurliefhebbers opgelet: dit najaar staat de nieuwe collectie van Zo!Home in het teken van de natuur! Wie houdt er niet van vrolijk vogelgekwetter bij het ontwaken? Van mooie bloemen om je heen en een prachtig landschap? En nu het buiten kouder en kaler wordt, haal jij die ervaring gewoon naar binnen. In de nieuwe najaarscollectie van Zo!Home vind je naast veel botanische invloeden ook winterse taferelen en geometrische patronen.

Botanische prints op je bed

Dit najaar heeft Zo!Home diverse overtrekken met schattige koolmezen, zachte kleuren en botanische prints in hun nieuwe collectie. De leuke koolmezen vind je bijvoorbeeld terug op het mooie Sender dekbedovertrek: een schattig dessin, dat helemaal past bij de koude wintermaanden. Sneeuwvlokken dwarrelen over je bed heen en terwijl jij lekker warm onder de dekens ligt brengt Sender je slaapkamer in winterse sferen. Ben je op zoek naar nog meer botanische inspiratie? Dan zit je goed met de bloemrijke Henda, Nessa of Zusa: dessins vol kleine details. De vrolijke botanische overtrekken van Zo!Home brengen de natuur heel dichtbij.

Slapen onder winterse sfeerbeelden

Naast de botanische prints vind je in de nieuwe collectie van Zo!Home nog veel meer dessins geïnspireerd op de natuur. Val bijvoorbeeld heerlijk in slaap onder een dessin met stoere panterprint, leuke ijsberen of schattige pinguïns. Je kunt het zo winters maken als je wilt! Ze zijn bovendien gemaakt van flanel-katoen, waardoor ze extra warm en zacht aanvoelen. Nu de temperaturen buiten dalen kun jij binnen lekker wegkruipen onder deze mooie natuurbeelden.

Trotseer koude nachten met flanel

Voor de echte koukleumen onder ons heeft Zo!Home gelukkig veel dekbedovertrekken van 100% geruwde flanel-katoen. Dankzij een speciale behandeltechniek krijgt flanel een donsachtig laagje en daardoor voelt het materiaal extra zacht aan. Een overtrek van flanel-katoen past zich snel aan de lichaamstemperatuur aan. Bovendien houdt het warmte goed vast. Heerlijk voor de koude wintermaanden dus! De overtrekken zijn in verschillende dessins verkrijgbaar, zoals in een leuk creatief breipatroon. Of maak van je slaapkamer een rustige en sfeervolle ruimte met een van de mooie kleuren uit de nieuwe collectie.

De unieke patronen van Zo!Home

Tot slot heeft Zo!Home nog een andere leuke trend, en dat zijn de creatieve en geometrische patronen waaronder je kunt slapen. De dekbedovertrekken uit de najaarscollectie zijn soms net kleine kunstwerken. Ze vallen op dankzij hun goud- en bronskleurige accenten. Hierdoor krijgen ze een luxe uitstraling en geven ze je interieur een chique sfeer mee. Ook de Hero, Makalo en Siri overtrekken zijn gemaakt van flanel-katoen zodat je heerlijk kunt opwarmen als het buiten kouder wordt.

 

Benieuwd geworden naar de volledige collectie van Zo!Home?

Bekijk hier alle dekbedovertrekken van Zo!Home

 

Welke trend uit de nieuwe Zo!Home collectie spreekt jou het meeste aan?

Vorig artikel
Volgend artikel
Wereld Bespaardag