Damai's voorjaarscollectie; van Japandi trend tot vrolijke kleurenexplosie

Damai’s voorjaarscollectie; van Japandi trend tot vrolijke kleurenexplosie

Damai voorjaarscollectie: van Japandi stijl tot kleurenexplosie

Is jouw slaapkamer interieur toe aan een frisse oppepper? De voorjaarscollectie van Damai kun je onderverdelen in twee zomerse thema’s; On the edge en A wonderful world. De ene collectie staat in het teken van lichte aardetinten, rust en balans. De andere collectie staat bol van de intense, rijke kleuren, artistieke prints en vrolijke vibes. Deze nieuwe collecties brengen jouw slaapkamer in zomerse sferen.

Damai voorjaarscollectie

Kenmerkend voor Damai zijn de hoogwaardige materialen van katoen en katoen-satijn en het oog voor detail. Elk dekbedovertrek is voorzien van een fijne afwerking en een mooie print. Binnen het assortiment vind je zowel felle kleuren als rustige dessins.
Dit voorjaar kun je de collectie van Damai onderverdelen in twee zomerse thema’s: On the edge en A wonderful world. De ene collectie staat in het teken van lichte aardetinten, rust en balans terwijl de andere bol staat van de rijke kleuren, artistieke prints en zomerse vibes. Deze nieuwe collecties maken jouw slaapvertrek helemaal lenteproof.

Bekijk Damai voorjaarscollectie >>

On the edge

De dekbedovertrekken uit het thema On the edge passen helemaal binnen de Japandi trend waarin Scandinavisch en Japanse invloeden samenkomen. De Japandi stijl is elegant, eenvoudig en functioneel. Aan de ene kant zorgt de Scandinavische woonstijl voor warmte en comfort in de slaapkamer en aan de andere kant brengt de Japanse stijl rust. Alles draait hierom het vinden van de juiste balans. De dekbedovertrekken binnen deze collectie bevatten veelal zachte aardekleuren, vloeiende vormen en handgemaakte tekeningen die zijn geïnspireerd op de natuur. Dit sluit uitstekend aan op het minimalisme, de organische vormen en naturel kleuren die je in de Japandi stijl tegenkomt. Met het beddengoed van Damai creëer jij een fijne slaapkamer waarin je volledig kunt onthaasten.

A wonderful world

Waar je bij de ene collectie teruggaat naar de basis, ga je bij dit thema naar een soort droomwereld. De dekbedovertrekken zijn voorzien van kunstwerken vol intense kleurencombinaties, magische vormen en tekeningen van bloemen. De dessins zijn opvallend maar toch ook stijlvol. Hiervan krijg jij spontaan energie! Laat je fantasie de vrije loop bij het zien van deze vrolijke dekbedovertrekken. Maak jouw slaapkamer klaar voor de lente en kom helemaal in zomerse sferen.

 

 

Welke collectie van Damai is jouw favoriet?

Vorig artikel
Volgend artikel
Twee kinderen op één slaapkamer