Damai; duurzaam beddengoed in trendy stijlen

Damai; duurzaam beddengoed in trendy stijlen

Damai; duurzaam beddengoed in trendy stijlen

Nieuw jaar, nieuw beddengoed! Misschien ben je jouw oude interieur beu, maar om nou direct alle meubels te vervangen gaat wellicht een stap te ver. Je hebt natuurlijk net die dure decembermaand achter de rug. Gelukkig bereik je met een kleine aanpassing, een nieuw dekbedovertrek, al een groots effect. Ontdek de trendy en veelal duurzame dekbedovertrekken van Damai. Het merk staat voor design, kwaliteit en comfort. Alles wat jij nodig hebt in het nieuwe jaar!

Damai dekbedovertrekken van biologisch katoen

Dit najaar gaat Damai voor groen. Steeds meer dekbedovertrekken zijn namelijk duurzaam geproduceerd. De nieuwe en verbeterde collectie bestaat nu voor een groot deel uit overtrekken van organic cotton, oftewel biologisch katoen. Dit betekent dat het katoen geteeld is binnen de regels van de biologisch landbouw. Er zijn dan geen schadelijke synthetische bestrijdingsmiddelen gebruikt, de katoenplanten zijn niet genetisch gemodificeerd en het waterverbruik is relatief laag. Dit komt de katoenplant en daarmee de kwaliteit van het ecologische beddengoed ten goede. Beter dus voor zowel mens als milieu.

Ontdek de collectie van Damai >>

 

Trendy beddengoed in vele stijlen

Bij Damai is er steeds meer keuze voor een duurzaam en ecologisch dekbedovertrek. Met deze verbeterde kwaliteit en nieuwe dessins geef je jouw slaapkamer eenvoudig een upgrade. Kies één van de vele stijlen en ga mee met de laatste trends.

Japandi

Bij de Japandi trend komen Scandinavische en Japanse invloeden samen. De stijl kan omschreven worden als eenvoudig, elegant en functioneel. Onderstaande dekbedovertrekken sluiten hier uitstekend op aan. De dessins zijn minimalistisch, bevatten organische vormen en bevatten veel naturel kleuren. Met dit beddengoed van Damai creëer je een slaapkamer waar jij je weer heerlijk kunt opladen.

Scandinavisch

Hou jij van eenvoud en rust? Dan zijn deze basic dessins van Damai iets voor jou. De Organic collectie staat voor hoogwaardige kwaliteit en duurzame stoffen voorzien van het GOTS label. De dekbedovertrekken in verschillende uni kleuren zijn heerlijk zacht en passen goed bij de Scandinavische woonstijl.

Botanisch

De trend Urban Jungle is nog steeds onwijs populair. Met deze Damai dekbedovertrekken volg jij deze trend op de voet. De botanische prints met mooie bladeren of tropische planten komen prachtig tot hun recht op de witte ondergrond. Een frisse verschijning voor op je slaapkamer! Bovendien is niet alleen het dessin groen, ook de kwaliteit van de dekbedovertrekken is duurzaam en voorzien van het GOTS keurmerk. Beide dessins zijn namelijk gemaakt van 100% biologisch katoen(-satijn), een heerlijke zachte en ventilerende stof die zorgt voor ultiem slaapcomfort.

 

Welk Damai dekbedovertrek vind jij het mooist? Al ons duurzame beddengoed vind je nu eenvoudig op één plek

Vorig artikel
Cinderella hoofdkussens: de beste ondersteuning
Volgend artikel
slapen raam open of dicht gezonder