Cinderella hoofdkussens: de beste ondersteuning

Cinderella hoofdkussens: de beste ondersteuning

Cinderella hoofdkussens: de beste ondersteuning

Kun jij ’s nachts in bed je draai niet vinden? Of sta je op met pijn in je nek? Dan bestaat er een kans dat je hoofdkussen toe is aan vervanging. De kwalitatieve hoofdkussens van Cinderella hebben een uniek stabilisatieschot of speciale neksteun waardoor je hoofd, nek- en rugwervels in één lijn liggen. Zo geniet je van optimale ondersteuning en sta je uitgerust weer op. Of je nu graag op je rug, zij of buik slaapt!

Om te blijven innoveren en in ieders slaapbehoefte te voorzien heeft Cinderella twee hoofdkussenseries ontwikkeld; New Classic en Orthoflex. Beide kussenseries zijn verkrijgbaar in 5 varianten; van extra zacht tot extra stevig. Lig jij het liefst op een dun en zacht kussen? Dan kies je voor de roze of oranje variant. Houd jij van een lekker stevig kussen? Kijk dan naar de kussens met een grijs of zwart label. Ieder mens is namelijk anders en heeft verschillende slaapbehoeften.

Cinderella Orthoflex hoofdkussen

De Orthoflex® kussens onderscheiden zich door hun ergonomische wigvorm: drie bovenvakken en een unieke neksteun. Samen bieden zij optimale ondersteuning. Ieder Orthoflex® kussen heeft een uitgebalanceerde stevigheid en is vooral geschikt voor slapen op je rug en op je zij. De neksteun is daarbij iets steviger dan de vakken waar jouw hoofd op rust. Deze drie vakken variëren in vulgewicht en dus in stevigheid. Ze zorgen ervoor dat je hoofd in een rechte lijn ligt met je nek- en rugwervels, waardoor je spieren en zenuwen kunnen ontspannen. Zo ondervind je geen last meer van nekklachten en begin jij de dag weer vol energie!

De vijf varianten verschillen in mate van stevigheid en type vulling. Zo bestaat het paarse kussen met medium stevigheid uit 100% Thermosoft holle polyester vezel bolletjes, terwijl het zwarte, extra stevige hoofdkussen een vulling heeft van 100% latex. Twee prettige, hoogwaardige materialen.  Daarnaast is de percale katoenen tijk behandeld met een Healthcare finish voor een blijvende effectieve werking tegen huisstofmijt, maar ook tegen schimmels en bacteriën. De hoofdkussens hebben hierdoor een anti-allergisch label.

Naar Cinderella hoofdkussens >

Cinderella New Classic hoofdkussen

Kenmerkend voor de New Classic kussens is het puntmodel en het speciale stabilisatieschot voor optimale ondersteuning. Hierdoor wordt de kussenvulling grotendeels gefixeerd en behoudt het kussen goed zijn vorm. Daarnaast bevat het puntmodel een uitsparing voor meer steun en is het kussen aan weerszijden te gebruiken. De vulling is van hoogstaande kwaliteit en draagt bij aan een betere ondersteuning aan je hoofd en een goede nachtrust.

De 5 varianten bevatten elk een unieke vulling. Zo bestaan het extra zachte (roze kussen) en zachte hoofdkussen (oranje kussen) uit 100% Ecodown holle polyester vezel, terwijl de vulling van het medium hoofdkussen uit 100% Thermosoft holle polyester vezelbolletjes bestaat. Deze veerkrachtige vulling biedt steun en verdeelt het op de juiste manier over de drukpunten. Ga jij liever voor meer stevigheid? Het stevige (grijze kussen) en extra stevige hoofdkussen (zwarte kussen) bestaan uit een combinatie van 50% latex en 50% Thermosoft bolletjes. Sterke, veerkrachtige materialen die samen een goede mix vormen voor een ondersteunend hoofdkussen. De latex vulling zorgt hierbij voor extra support. Zo is er met 5 verschillende comfortklassen altijd wel een hoofdkussen dat bij jou past.

 

Vorig artikel
Volgend artikel
Damai; duurzaam beddengoed in trendy stijlen