Wishlist Moederdag: Verwen haar - of verwen jezelf!

Wishlist Moederdag: Verwen haar – of verwen jezelf!

Day Dream Mila dekbedovertrek roze - Moederdag

Het is weer zo ver: ben je op zoek naar een prachtig cadeau voor Moederdag? Verras je (schoon)moeder, je beste vriendin, je zus of jezelf deze Moederdag met de mooiste dekbedovertrekken. Eén ding is zeker: met een prachtig dekbedovertrek als cadeau weet je zeker dat ze daar dag in, dag uit plezier van zal hebben. En als er iets is waar vrouwen blij van worden, dan is het wel woondecoratie. We hebben een prachtige selectie gemaakt van dekbedovertrekken waarmee jij een speciaal iemand kan verassen op Moederdag.

Kleurrijke dessins

Maar hoe zorg je ervoor dat je een dekbedovertrek uitkiest die goed past bij haar smaak? Belangrijk is wel om aandacht te besteden aan welke stijl de ontvanger heeft. Kijk dan eerst eens goed naar het interieur in de slaapkamer. Welke kleuren komen er terug in de slaapkamer? Speel daar handig op in of zorg juist voor een bijzonder contrast. Een opvallende print of kleur geeft de slaapkamer vaak net die extra boost die het nodig heeft.

Kleur speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Een kleurig dekbedovertrek in de slaapkamer is dan ook een echte eyecatcher. De kleur hiervan is bepalend voor de gehele sfeer én, echt waar, ook het humeur. Na de ‘donkere’ maanden in de winter zijn we allemaal toe aan meer vrolijkheid. Met deze vrolijke, kleurige en hippe dekbedovertrekken van Day Dream fleurt iedereen helemaal op.

Houdt ze meer van de wow-factor? Neem dan eens een kijkje bij onze dekbedovertrekken van Beddinghouse met bloemendessins. Geef de slaapkamer een natuurlijke touch met een print van weelderige bloemen. Eén ding is zeker: vrouwen houden van bloemen!

Weet je niet goed welke kleurencombinatie bij het interieur past? Of mag het toch ietsjes subtieler? Ga dan voor dekbedovertrek met een rustige, kalme uitstraling. Dit betekent helemaal niet dat een dekbedovertrek ‘saai’ hoeft te zijn. De lichte pasteltinten van Cinderella bieden hierin juist een perfecte balans. Dekbedovertreksets in vele natuurlijke materialen, rustgevende kleuren en subtiele prints: alles voor een ontspannen sfeer in de slaapkamer. Een slaapkamer is dan ook een essentiële plek om tot rust te komen, dat moet goed komen met de dekbedovertrekken van Essenza. De dekbedovertrekken van Smulderstextiel zijn hoe dan ook on trend en een lust voor het oog, dus je cadeau voor Moederdag valt ongetwijfeld in de smaak!

Materiaal dekbedovertrek

Naast de maat van het dekbedovertrek is het materiaal van belang. Voelen, aanraken of passen gaat online nu eenmaal niet. Daarom helpen we je graag op weg. Hieronder staan onze populairste materialen kort toegelicht:

  • Katoen: 100% katoen is één van de populairste stoffen voor dekbedovertrekken. Dit komt door de prettige eigenschappen. Katoen is een natuurlijk materiaal, goed ademend en sterk vochtabsorberend. Zo zorgt katoenen beddengoed voor een fijne verkoeling in de zomer en een heerlijke warmte in de winter.
  • Katoen-satijn: Katoen-satijn is een materiaal dat heerlijk zacht en glad aanvoelt. Satijn is een weeftechniek waardoor het 100% katoen een subtiele glans krijgt. Verder heeft een katoen-satijnen dekbedovertrek dezelfde eigenschappen als katoen.
  • Percale katoen: Percale katoen wordt gemaakt van 100% katoen. Het verschil met ‘normaal’ katoen is de weeftechniek. Het is een luxe stof die heerlijk zacht en glad aanvoelt. De stof ademt goed en is vochtabsorberend.

En blijkt het dekbedovertrek toch niet helemaal in de smaak te vallen? Geen probleem! Bij Smulderstextiel kunnen dekbedovertrekken kosteloos worden geretourneerd. Neem dan gelijk ook even een kijkje bij onze andere dekbedovertrekken. Met een dekbedovertrek als cadeau zit je altijd goed. Want, wie houdt er niet van variatie in huis? Wij denken graag met je mee!

Vorig artikel
Header Byrklund Sleep Softly dekbedovertrek
Volgend artikel
Colour Palette dekbedovertrek Ariadne at Home