iSeng - beddengoed voor iedereen

iSeng – beddengoed voor iedereen

iSeng Aqua dekbedovertrek

Voor het winterseizoen heeft iSeng weer mooie nieuwe dekbedovertrekken ontworpen. Van basic dessins in lichte tinten voor in een Scandinavisch interieur tot uitbundige prints in vrolijke kleuren passend in een moderne woonstijl. Binnen het zeer diverse assortiment vind je altijd wel iets om jouw slaapkamer dit najaar een nieuwe look te geven.

Het merk iSeng

iSeng heeft een zeer toepasselijke merknaam. Hij komt namelijk uit het Deens en betekent letterlijk ‘in bed’. Dat is ook precies de plaats waar iSeng floreert. Het merk heeft een veelzijdige collectie dekbedovertrekken waarin alles mogelijk is; dessins met een klassieke uitstraling of juist een trendy touch. De dekbedovertrekken zijn er in de gangbare 1- en 2-persoons afmetingen. En zelfs aan de kleintjes is gedacht met mooie fotoprints in een peuter formaat. Hierdoor is het echt een merk voor jong en oud.

Bekijk de hele collectie van iSeng

Strakke strepen en ruiten prints

Streepjesprints en ruitpatronen zijn klassieke, tijdloze dessins maar ook echte sfeermakers. Met een gestreepte print zit je altijd goed en het past in vrijwel ieder slaapkamer interieur. Om te zorgen dat er een gestreept dekbedovertrek voor iedereen tussen zit geeft iSeng het traditionele dessin een eigentijdse twist. Zo bestaan sommige streeppatronen uit een grafische print of lijkt het aquarel geschilderd waarbij de gekleurde lijnen in elkaar overlopen. De sfeervolle prints hebben frisse tinten, die toch voor voldoende contrast zorgen en samen een mooi geheel vormen.

Kleurrijk en opvallend

Ben je gek op kleur en houd je wel van een opvallende print? Ook dan zit je bij iSeng goed. Verrassende prints in felle kleuren brengen gezelligheid en vrolijkheid in de slaapkamer. Kies je voor een trendy tie-dye gestreepte print of juist een dessin waar verschillende prints te zien zijn en je jouw fantasie de vrije loop kunt laten? Zoek je iets kleurrijks, maar mag net wat minder opvallend? Dan is er ook nog een vrolijke bloemenprint op een mooie gekleurde ondergrond!

Warm werelds

Houd jij wel van een unieke en gedurfde stijl waarin oosterse prints en exotische kleuren samensmelten? Dan is de wereldse woonstijl precies wat bij jou past. Bij iSeng vind je ook dekbedovertrekken waarmee je deze warme, wereldse sfeer kunt creëren. Met intense kleuren en meerdere verrassende prints zoals mandala’s en barok patronen neemt het iSeng beddengoed je mee op reis de wereld over. Laat je inspireren en droom weg naar verre oorden!

Ga jij voor een klassiek of modern dekbedovertrek van iSeng?

Vorig artikel
Polydaun hoofdkussen
Volgend artikel
Zo!Home Masha dekbedovertrek