Geef je slaapkamer glans met Satin d'Or

Geef je slaapkamer glans met Satin d’Or

Geef je slaapkamer glans met Satin d'Or

De Franse merknaam doet je al vermoeden dat het om luxe en weldaad gaat. De dekbedovertrekken van Satin d’Or zijn gemaakt van hoogwaardig katoen-satijn waardoor je kunt genieten van een ultiem slaapcomfort. Deze stof is zacht, licht glanzend en perfect voor in de zomer. De nieuwe voorjaarsdessins geven een chic tintje aan je slaapkamer en zorgen voor een zomerse uitstraling.

Satin d’Or voorjaarscollectie

De collectie van Satin d’Or is zeer divers. Wil je gaan voor grafisch een patroon, bloemendessin of hou je meer van eenvoud? Het aanbod gaat alle kanten op en er is voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor bloemetjes met aquarelaccenten, een minimalistische print of chique satijnstreep. Voor elke slaapkamer is er wel een geschikt dekbedovertrek te vinden. Bovendien zijn alle dekbedovertrekken uitgevoerd in kwalitatief katoen-satijn waardoor je nog langer van je beddengoed kunt genieten.

Bekijk de collectie van Satin d’Or >

Romantische dessins

Ben je liefhebber van de romantische of landelijke woonstijl? Eén van deze subtiele bloemenprints is dan wellicht iets voor jou. De dekbedovertrekken zijn stijlvol en romantisch, perfect voor een zomerse sfeer in de slaapkamer. Het Moriko dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleuren lichtroze met roze bloemetjes en lichtgrijs met gele bloemetjes. De aquarelaccenten op het Mira dekbedovertrek zorgen voor een meer rustieke uitstraling. De print met vele takjes in blauw of okergele bloemetjes passen goed in een romantisch of landelijk slaapkamer interieur.

Grafische vormen

We gaven al eerder aan dat de dekbedovertrekken van Satin d’Or sterk uiteenlopen. Zijn romantische dessins niet aan jou besteed? Misschien spreken deze moderne dekbedovertrekken je dan wel aan. Het Topic dekbedovertrek bevat strakke, grafische vormen en is er in twee kleurvarianten: teal en geel. De blauwgroene kleur laat je dromen over de zee, terwijl het zomerse geel je doet denken aan de zon.

Botanische prints

Haal buiten naar binnen met dekbedovertrek Canna. Over het hele overtrek woedt een print van zwevend bamboegras. Het botanische dessin zorgt voor een rustgevende sfeer en geeft een tropisch tintje. Kies voor het warme taupe of frisse teal en haal de natuur in huis.

 

Welk dekbedovertrek uit de collectie spreekt jou aan? 

Vorig artikel
Volgend artikel
Slapen met raam open