Op vakantie in eigen huis

Op vakantie in eigen huis

In deze tijd waarin alles anders is dan anders, maar de zomer toch in aantocht is, zit er niets anders op dan heerlijk genieten in eigen omgeving. De temperaturen stijgen in een rap tempo en de vakantie is in zicht. Gelukkig is Nederland een prachtig land met veel mooie (onontdekte) gebieden waar je heerlijk kunt vertoeven. Met het badtextiel van Smulderstextiel is dat zeker geen straf!

Genieten aan zee

Had je een tropische bestemming op de planning staan? Geen nood. Met het badtextiel van Seahorse haal je de zonnige oorden gewoon naar hier. De mooie, grootse strandlakens hebben kekke vintage dessins waarmee je heerlijk kunt flaneren langs de Nederlandse kust of natuurlijk in eigen tuin 😉 Het ruime formaat is in ieder geval groot genoeg om comfortabel op te liggen of lekker om je heen te slaan. Het zachte badstof is daarnaast uiterst vochtabsorberend, zodat je na je frisse duik in het water ook moeiteloos kunt afdrogen.

Uitbundige prints en kleuren

Naast deze mooie strandlakens van kwalitatief sterk maar zacht badstof, zijn er ook prachtige varianten met een uitbundiger dessin. De strandlakens van bijvoorbeeld Essenza en HIP zijn werkelijk een plaatje om te zien. Met deze kleurrijke prints steel jij de show. De strandlakens zijn daardoor niet alleen leuk voor op het strand, maar ook ideaal om mee te nemen naar het zwembad of om heerlijk op te loungen.

Welk strandlaken is jouw favoriet?

Vorig artikel
langer-slapen-intelligentie
Volgend artikel
Geef je slaapkamer glans met Satin d'Or