Smulderstextiel.nl gaat verhuizen!

Smulderstextiel.nl gaat verhuizen!

We hebben mooi nieuws over onszelf te melden. Smulderstextiel.nl gaat namelijk verhuizen! Om u in de toekomst van dezelfde kwaliteit en service te kunnen voorzien, betrekken we binnenkort een groter pand. Hoe dat pand eruit zal gaan zien? Dat kunt u de komende weken zelf in de gaten houden!

Op schoot

De afgelopen jaren is Smulderstextiel.nl letterlijk uit zijn voegen gegroeid. Het magazijn stond letterlijk tot aan het dak vol, het aantal inpaktafels om alle orders te verwerken volstond niet meer en in de kantoorruimtes zaten onze helpdeskmedewerkers nog net niet bij elkaar op schoot. Het werd, kortom, écht tijd te verhuizen.

Verkocht!

Meegenieten

Ons oog viel op een ruim pand in Kapelle, met onder andere een magazijnruimte van liefst 5000 m². Vanuit daar kunnen wij ook in de toekomst u de service en kwaliteit bieden die u van ons gewend bent. Ons enthousiasme over de aankomende verhuizing delen we graag. Tijdens de verbouwing van het nieuwe pand nemen we veel foto’s, die we in de komende weken online zullen zetten. Zo kunt u met ons meegenieten van de vorderingen in het nieuwe magazijn en kantoor.

Het nieuwe magazijn, nu nog leeg…

Facebook

Op onze Facebook-pagina hebben we een fotoalbum aangemaakt, die we de komende periode regelmatig zullen vullen. Vergeet dus niet onze pagina te liken, zodat u geen enkele update zal missen. En uiteraard blijft u dan ook op de hoogte van al het andere nieuws rond Smulderstextiel.nl!

Het verbouwen kan beginnen!

Vorig artikel
Volgend artikel