Plaids: dé must-have voor het festivalseizoen!

Plaids: dé must-have voor het festivalseizoen!

Plaids: de must-have voor het festivalseizoen. Ideaal als deken en als kleedje

Ben jij een frequente festivalganger of ga jij binnenkort naar jouw allereerste festival? Dan mag een plaid natuurlijk niet ontbreken in jouw festivaltas! Een plaid is namelijk een echte must-have bij een bezoekje aan een festival. Dit omdat plaids multifunctioneel zijn. Een plaid is namelijk een deken en kleed in één!

Plaids: een deken en kleed in één

Dat je met een plaid alle kanten uit kunt, wist je misschien al. Maar wist je ook dat een plaid ideaal is om mee te nemen naar festivals? Beter gezegd: een plaid is een echte must-have! Onderweg naar (en van) het festival is het een super reisdekentje, het zorgt voor extra warmte in de koude tent en je kan het ook gebruiken als picknickkleed. Een festivalplaid is gewoon ideaal!

Plaids: ideaal als festivalkleed

Even relaxt naar dat ene bandje luisteren of gewoon genieten van de zon? Je zit nog lekkerder op het festivalterrein met een zacht plaid. De plaid is namelijk ook super geschikt als kleedje op de grond, waardoor jij te allen tijde en overal gewoon kan neerploffen. Kortom, een ideaal festivalkleed!

Plaids: ideaal als festivaldeken

Festivals zijn vaak van ’s middags tot ’s avonds laat. En terwijl het zonnetje je overdag heerlijk warm houdt, is het later op de avond vaak een stuk frisser. Dan biedt een plaid de perfecte oplossing! Een plaid is namelijk ook ideaal als (festival)deken en sla je simpelweg om je heen voor wat extra warmte. Zo kan jij weer warm de rest van het festival genieten van de tofste muziek.

Ons assortiment plaids

Ook bij Smulderstextiel.nl vind je de leukste, mooiste en warmste plaids voor dit festivalseizoen. Van plaids die doen denken aan de klassieke picknickkleedjes van vroeger tot hedendaagse trendy plaids in gave kleuren. Laat je verrassen door het ruime aanbod en neem zeker een eigen plaid mee naar jouw favoriete festival! Bekijk het gehele assortiment plaids »

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Hoe slapen dieren?
Volgend artikel
Heerlijk luieren op een strandlaken! - De mooiste en leukste strandlakens op een rij