Katoenen beddengoed van Romanette voor een frisse zomer make-over

Katoenen beddengoed van Romanette voor een frisse zomer make-over

Romanette Fiorito dekbedovertrek teal

Is jouw slaapkamer al helemaal zomerproof? Speciaal voor de zwoele zomernachten heeft Romanette haar collectie uitgebreid met een aantal dekbedovertrekken van 100% katoen. Een licht en luchtig natuurmateriaal waaronder je moeiteloos door de warmste hittegolf heen slaapt. De grafische motieven en bloemenprints in natuurlijke kleuren geven je slaapkamer bovendien een moderne, landelijke uitstraling.

Wereldse aztec prints

Met hun grafische ethno prints passen de katoenen dekbedovertrekken van Romanette perfect in een wereldse Boho slaapkamer. Om die typische laid back sfeer te creëren zijn de geometrische vormen en zigzagmotieven uitgevoerd in een neutraal en rustgevend palet met details in opvallende accentkleuren. Om het plaatje compleet te maken mogen groene planten en accessoires van bamboe of rotan natuurlijk niet ontbreken. En wat dacht je van een romantische klamboe boven je bed? Deze exotische sfeermaker houdt niet alleen de muggen tegen, maar zorgt ook nog eens voor een tropisch vakantiegevoel om heerlijk bij weg te dromen. Dus laat die zomer maar komen!

Zomerse bloemenpracht van Romanette

Abstracte tulpen in vrolijke aquarelkleuren voor een moderne minimalistische slaapkamer. Dromerige vintage roosjes in warm naturel voor een vleugje landelijke charme. Of toch liever een romantisch bloemendessin in zoet pastel? Wat je favoriete woonstijl ook is, met de gebloemde katoenen dekbedovertrekken van Romanette haal je eenvoudig de natuur naar binnen. De klassieke en moderne bloemmotieven geven stijl aan je bed en zorgen ervoor dat je iedere ochtend vrolijk wakker wordt.

Ontdek het katoenen beddengoed van Romanette

Katoenen beddengoed voor een frisse nachtrust in de zomer

Onder een katoenen dekbedovertrek van Romanette houd jij zeker het hoofd koel, deze zomer. De overtrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor zowel één- als tweepersoonsbedden. Dus, of je nu alleen slaapt of met z’n tweeën, dit zachte en soepele kwaliteitsmateriaal zorgt ervoor dat niets je goede nachtrust nog kan verstoren. Katoen is namelijk van nature goed ademend en heeft een sterke absorberende werking. Bye-bye plakkerige zweetnachten! Tenslotte bieden de stevige katoenvezels een goede weerstand tegen slijtage, zonlicht en veelvuldig wassen, waardoor de overtrekken extra lang mooi blijven. Een ideaal materiaal om zomer na zomer heerlijk fris en comfortabel onder te slapen.

Welk katoenen dekbedovertrek van Romanette is jouw favoriet voor de zomer?

Vorig artikel
Toch lekker slapen als je bent verbrand10 tips
Volgend artikel
yellow dekbedovertrek percale canyon rose