Yellow beddengoed ademt tijdloze eenvoud, klasse en kwaliteit

Yellow beddengoed ademt tijdloze eenvoud, klasse en kwaliteit

yellow dekbedovertrek percale canyon rose

Onder een dekbedovertrek van Yellow slaap je in stijl. De basic dessins in neutrale kleuren stralen rust en sereniteit uit. Bovendien geven verfijnde details in de vorm van broderie, sierplooien en knoopsluitingen de overtrekken een chique hotel look. De natuurlijke kwaliteitsmaterialen zorgen ervoor dat je in het ritme van de seizoenen kunt genieten van pure luxe en ultiem slaapcomfort. We zetten de voordelen van deze hoogwaardige stoffen graag voor je op een rijtje.

Katoenen dekbedovertrekken van Yellow

Katoen is de absolute all time classic van het beddengoed. De katoenen dekbedovertrekken van Yellow bieden dan ook talloze voordelen. De goed ademende en vochtregulerende stof valt niet alleen lekker zacht en soepel om je heen. Katoen is ook van nature stevig, slijtvast en makkelijk in het onderhoud.

Met zijn subtiele streeppatroon in stijlvolle trendkleuren zet het Oxford dekbedovertrek de toon in een moderne slaapkamer. De elegante knoopsluiting op de kussenslopen geeft het geheel een mooie final touch. Ook het effen dekbedovertrek Chambray heeft een fijne casual chic uitstraling. Het is verkrijgbaar in verschillende vergrijsde modekleuren. Van rustgevend jadegroen tot warm oranjerood. Door de speciale chambray-weeftechniek heeft deze licht gemêleerde stof bovendien minder de neiging om te kreuken. Handig als je niet van strijken houdt!

Yellow beddengoed van percale katoen

Met hun zachte, crispy touch en stijlvolle matte look geven dekbedovertrekken van percale katoen net een vleugje extra stijl en luxe aan je slaapkamer. Dit fijn geweven en luchtige materiaal heeft als bijkomend voordeel dat het eigenlijk alleen maar steeds zachter wordt, was na was. Dus je nieuwe overtrek blijft extra lang mooi, zonder te pillen.

In de collectie van Yellow vind je een ruime keus aan dekbedovertrekken van hoogwaardige percale katoen, waaronder het effen model Percale. Het klassieke ontwerp is uitgevoerd in een sfeervol kleurenpalet en afgewerkt met stoere dubbele jeanssteken rondom en metalen knopen op de kussenslopen. Of ben je toch eerder op zoek naar een overtrek met een motiefje? Strakke ruitdessins, ingeweven strepen of fantasierijke reliëfpatronen in sfeervol grijs of naturel veranderen je slaapkamer in een luxe cocon waar je helemaal tot rust komt.

Bekijk de Yellow beddengoed collectie

Chic katoen-satijn van Yellow

Voor het ultieme hotelgevoel kies je natuurlijk voor een stijlvol Yellow dekbedovertrek van katoen-satijn. De hoge weefdichtheid en de speciale satijnbinding geven deze luxe kwaliteitsstof een subtiele satijnglans en een zijdezachte touch. Met zijn sierlijk geplooide reliëfpatroon heeft het Nova dekbedovertrek alles in zich om jouw slaapkamer moeiteloos om te toveren in een chique hotelsuite. Welke kleur zou het mooist staan in jouw interieur?

Yellow beddengoed in landelijk linnen

Linnen is een duurzaam en ecologisch natuurmateriaal van hoge kwaliteit dat garant staat voor een comfortabele en gezonde nachtrust. Want ondanks de nonchalant gekreukte look, voelt deze verfijnde en zachte stof bijzonder prettig op de huid. Verder heeft linnen, naast uitstekende hypoallergene en antibacteriële eigenschappen, ook een sterk warmte-regulerend vermogen: lekker koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter.

Speciaal voor de liefhebbers van een romantisch en landelijk interieur heeft Yellow een aantal overtrekken ontworpen waarin de goede eigenschappen van linnen en katoen worden gecombineerd. Speels geborduurde bloemmotieven of ingeweven strepen in warme natureltinten, zoals ecru en grijs, maken de casual uitstraling compleet.

Met welk dekbedovertrek van Yellow geef jij je slaapkamer een chic tintje?

Vorig artikel
Romanette Fiorito dekbedovertrek teal
Volgend artikel
Hoeveel uur slapen kinderen?