How to style: Sweet Embrace, kleur van het jaar 2024

How to style: Sweet Embrace, kleur van het jaar 2024

Essenza Minte dekbedovertrek - woodrose

In de wereld van interieurdesign draait het niet alleen om meubels en accessoires, maar ook om de kleinste details. Eén van die betoverende details die dit jaar de schijnwerpers steelt, is de kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace, van het verfmerk Flexa. Ben je ook nieuwsgierig hoe je deze zachte kleur kunt combineren met onze prachtige dekbedovertrekken?

Trendkleur van 2024

Sweet Embrace: een poederige lilakleur

Flexa heeft Sweet Embrace uitgeroepen tot dé kleur van 2024. Een poederige lilakleur die een lieflijk en comfortabel gevoel oproept, geïnspireerd op zachte veren en de subtiliteit van avondwolken. Deze kleur weerspiegelt een diep verlangen naar positiviteit en geborgenheid, waarbij het de hectiek van het dagelijkse leven verzacht. In alles straalt deze lichtroze kleur het gevoel van ‘thuiskomen’ uit.

Lila- en geeltinten voor een stralende dag

Voeg een speels tintje toe aan je slaapkamer door Sweet Embrace te combineren met de levendige lila- en geeltinten van onze dekbedovertrekken. Deze kleurencombinatie brengt vreugde en positieve energie in de ruimte, waardoor elke ochtend als een stralende dag begint. Zo word je elke dag opgewekt wakker!

Aardse tinten voor een warme omhelzing

Verlang je naar een warme en uitnodigende sfeer in de slaapkamer? Kies dan voor dekbedovertrekken in aardse tinten die perfect samengaan met de kleur Sweet Embrace. Denk aan natuurlijke warmte tinten zoals zachte bruinen en warme terracotta’s. Deze kleuren transformeren je slaapkamer in een warme, knusse en rustgevende plek. Er is immers geen plek als thuis.

Blauw- en groentinten voor pure rust

Als je hunkert naar een rustige omgeving, omarm dan Sweet Embrace in combinatie met dekbedovertrekken in kalmerende blauw- en groentinten. Geïnspireerd op de rustige en serene kleuren van bossen en de zee, brengen deze tinten van nature rust in je slaapkamer. Ideaal om de dagelijkse stress van je af te laten glijden en te genieten van een welverdiende nachtrust!

 

Mochten deze kleurencombinaties niet helemaal jouw smaak zijn, wees gerust. Grote kans dat je wél fan bent van andere kleuren in ons uitgebreide assortiment. Ontdek hier al onze dekbedovertrekken en geef jouw slaapkamer de make-over die het verdient!

Ontdek hier ons uitgebreide assortiment dekbedovertrekken
Vorig artikel
Volgend artikel
Je bed opmaken