We worden overspoeld door de Flamingo - Hip & Leuk beddengoed

We worden overspoeld door flamingo’s

Pure Flamingo dekbedovertrek-uitgelicht

De flamingo lijkt definitief te zijn neergestreken in ons land, en dat merken we bij Smulderstextiel maar al te goed. In onze dierenverzameling krioelt het inmiddels van de flamingo’s. Met een vrolijk flamingo dekbedovertrek of strandlaken kom jij vanzelf in een zomerse stemming!

De reigerachtige vogel herken je aan de opvallende roze kleur en de lange nek en poten. De flamingo die op verschillende plaatsen in Nederland voorkomt is minder fel gekleurd dan de tropische variant. Om die laatste te kunnen spotten zul je een eindje moeten reizen, of scoor gewoon een vrolijk dekbedovertrek met zo’n mooie flamingo erop. Hartstikke trendy en dan heb je meteen dat vakantiegevoel te pakken! Krijg jij al zin in de zomer?

Flamingo dekbedovertrek

Ons aanbod flamingo dekbedovertrekken is zo ruim, dat er nog genoeg variatie is tussen de verschillende dessins. Ga je bijvoorbeeld voor de schoonheid van een enkele flamingo of zie je ze liever in een grote kolonie? Word je blij van getekende flamingo’s of juist van een haarscherpe fotoprint? De keuze is helemaal aan jou!

Tropisch paradijs

Deze fleurige overtrekken van Good Morning toveren je slaapkamer direct om in een exotisch geheel. Speciaal voor de liefhebbers van exotische taferelen waar de flamingo’s helemaal in opgaan. Als je goed kijkt, zie je dat de flamingo’s hier en daar zelfs gezelschap krijgen van de erg hippe toekan. Ook die is de laatste tijd namelijk aan een flinke opmars bezig. Met je flamingo dekbedovertrek sta je met één been in een tropisch paradijs en word je elke morgen wakker met een glimlach!

Een flamingo dekbed is natuurlijk ook een zeer goede cadeautip voor je kids. Iedere kleurloze kinderkamer krijgt namelijk direct een boost. De vrolijke flamingo’s zijn bovendien in staat om chagrijnige pubergezichtjes te veranderen in hele blije snavels!

Neem snel een kijkje tussen alle dekbedovertrekken met dieren:

Voor volwassenenVoor kinderen

Flamingo strandlaken

Wist je dat de Nederlandse flamingo’s vermoedelijk nakomelingen zijn van flamingo’s die uit gevangenschap zijn ontsnapt? Daarom staan ze ook een beetje symbool voor de vrijheid. Precies dat vrije gevoel dat jij zult krijgen als je deze zomer op je flamingo strandlaken aan zee ligt. Hoe zomers wil je het hebben?

 

Vorig artikel
Volgend artikel
negen-uur-slaap-even-slecht-voor-geheugen-als-vijf-uur-slaap