Kinderdekbedovertrekken voor de leukste Dierendag

Kinderdekbedovertrekken voor de leukste Dierendag

Beddinghouse Kids Lama Mountain dekbedovertrek

Zou jouw kleintje jullie huis het liefst omtoveren in een heuse dierentuin? Onze tip: keep it simple en verras je kind op Dierendag met een nieuw dieren dekbedovertrek. In onze uitgebreide collectie vind je de mooiste prints met dieren uit alle uithoeken van de wereld: tam of wild, met poten, schubben of vleugels. Dus laat je inspireren door onze speciale dierendag selectie en maak van 4 oktober een echte feestdag!

Dierendag op het land

Van de Noordpool tot de Savanne en van de boerderij tot het bos. Dieren zijn overal en kinderen zijn er dol op. En het leukste van een dieren dekbedovertrek is natuurlijk dat hun trouwe viervoeter eindelijk op bed mag slapen. Geen gezeur meer over haren of vieze poten! Maar niet alleen honden en katten zijn voortaan welkom in het ledikantje, het peuterbed en het tienerbed. Ook ijsberen, giraffen, lama’s en schattige eekhoorntjes haasten zich om een plekje te veroveren in de kinderkamer op Dierendag.

Dierendag op zee

Kleine waterratjes nemen op Dierendag natuurlijk liever een duik in een wondere onderwaterwereld. Daarom vind je in onze collectie dieren dekbedovertrekken ook diverse prints waarin vissen, dolfijnen en andere oceaanbewoners de hoofdrol spelen. Grappige schildpadden tussen kleurrijke koralen en schelpen nemen je kindje mee op reis naar dromenland. Wie weet, komen ze onderweg wel deze grappige walvis tegen?

 

Ontdek hier de allerleukste dieren dekbedovertrekken

En dierendag in de lucht

Vrij als een vogel in de lucht! Met een fleurig dekbedovertrek met vogels en vlinders creëer je eenvoudig een dromerige zomersfeer in de kinderkamer. Zo maken de knusse koolmeesjes op de waslijn en de speelse kraanvogels in origami van iedere dag Dierendag, het hele jaar rond. Fris wit en luchtige pasteltinten brengen licht en rust in huis en helpen je kind om snel in slaap te vallen. Of ga je toch voor de bontgekleurde flamingo of de mysterieuze vuurvliegjes en libellen die dansen in het maanlicht?

Fantasiedierendag

En als we al die pootjes, schubben en vleugels nou eens combineren tot het allergaafste fantasiedier van je dromen? Met deze kinder dekbedovertrekken van SNURK kruipt je zoon of dochter op Dierendag in de huid van een echte draak of zeemeermin. Of haal je beste knutsel skills uit de kast en verwen hem of haar met zijn eigen dierentuin in origami!

Met welk dieren dekbedovertrek maak je jouw kindje blij op Dierendag?

Vorig artikel
10 tips om de koude wintermaanden door te komen
Volgend artikel
Cinderella Isolde dekbedovertrek