Knus het najaar in; de nieuwe collectie van Cinderella

Knus het najaar in; de nieuwe collectie van Cinderella

Cinderella Isolde dekbedovertrek

De herfst is hét moment om heerlijk weg te kruipen in bed. De regen tikt zachtjes op het raam, het is buiten eerder donker en binnen creëer je meer warmte en sfeer. De nieuwe collectie van Cinderella helpt je hier moeiteloos mee op weg. De mooie najaarscollectie bestaat uit comfortabele dekbedovertrekken met sprekende kleuren, elegante prints en opvallende patronen. Voor welke look ga jij?

De nieuwe collectie van Cinderella is dit keer verdeeld in 6 stories. Stuk voor stuk mooie thema’s waar trends perfect uit de verf komen. Denk aan rijke bloemenprints, ronde vormen, luxe stoffen en warme aardetinten. Zoals je van Cinderella gewend bent speelt kwaliteit altijd een grote rol. De dekbedovertrekken zijn ook voor het najaar weer vervaardigd uit hoogwaardige katoen en katoen-satijn.

Boho Chique

Warme, sprekende kleuren en uiteenlopende prints met een vleugje retro. De story Boho Chique is helemaal van nú! Of je nu voor een opvallende flower power print kiest of een elegant banenpatroon in warme roodtinten, de dekbedovertrekken uit deze story zorgen direct voor warmte en sfeer dit najaar.

Flower Romance

Romantische bloemenprints in zachte en zoete kleuren geven de slaapkamer een frisse uitstraling. Van klassieke prints tot grootse roze bloemen, in de story Flower Romance komt alles voorbij! Geef je slaapvertrek dit najaar een vrolijke boost en haal een stukje natuur én romantiek naar binnen.

Modern Country

Met de story Modern Country brengt Cinderella de nodige sfeer en warmte in jouw slaapkamer. De afwisselende prints zijn elegant, klassiek en passen in vele interieurstijlen thuis. De dekbedovertrekken met fijne bloemetjes, stijlvolle banen en eigentijdse geometrische vormen zijn gemaakt van hoogwaardig katoen. Een ademende, vochtabsorberende stof voor ultiem slaapcomfort.

Soft Industrial

Ben je een liefhebber van een strak interieur, maar mis je de nodige sfeer? Cinderella slaat met de story Soft Industrial de spijker op zijn kop. Frisse, elegante kleuren en verschillende stijlvolle dessins. Grote geometrische vlakken, een tijdloos banenpatroon en zelfs een slangenprint. Luxe, maar toch subtiel.

Warm Minimalism

Aansluitend op de Wabi Sabi trend heb je in de story Warm Minimalism de keuze uit warme kleuren en stijlvolle prints. Daarmee geef je je slaapvertrek in een handomdraai een trend update. Ben jij meer van de ronde vormen of ga je liever voor een klassieke ruit?

Classic Elegance

Klassiek en toch elegant, dat is de letterlijke vertaling van de story Classic Elegance en daar is niets aan gelogen. Het zijn trendy prints in een nieuw jasje. Het dekbedovertrek Pacova verrast dankzij de kleurstelling en het Cinderella Lilou dekbedovertrek straalt dankzij de basic print. Stijlvol en tijdloos!

Laat jij je dit najaar ook verrassen door de veelzijdige najaarscollectie van Cinderella?

Vorig artikel
Beddinghouse Kids Lama Mountain dekbedovertrek
Volgend artikel