De mooiste Snoozing dekbedovertrekken met levensechte fotoprints

De mooiste Snoozing dekbedovertrekken met levensechte fotoprints

Laat je verrassen door de nieuwe voorjaarscollectie van Snoozing en word elke morgen wakker met een glimlach! De nieuwe collectie brengt je hoogwaardige dekbedovertrekken met prachtige digitale fotoprints. Zo heb je ’s morgens een prachtig zicht over de duinen of waan je je ’s nachts tussen de kleurrijke kersenbloesems. Slaap jij binnenkort onder dit mooie beddengoed?

Snoozing dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Snoozing zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten en een heleboel verschillende dessins. Bij Snoozing kun je terecht voor fijne basics, stijlvolle prints en zacht beddengoed. Daarnaast heb je bij dit merk volop keuze uit dekbedovertrekken gemaakt van 100% katoen, luxe katoen-satijn of warm flanel. Hoogwaardige kwaliteit staat voorop en dit alles tegen een scherpe prijs. Met de nieuwe collectie dekbedovertrekken met digitale fotoprints kun jij heerlijk wegdromen en word je elke ochtend wakker onder stralend beddengoed.

Ontwaken in de natuur

Ben jij een echte natuurliefhebber? Deze dekbedovertrekken van Snoozing tonen een mooi stukje natuur. Het Foxford dekbedovertrek laat je ’s ochtends fris ontwaken in het bos met een laagstaande zon die dwars door de bomen schijnt. Of begeef je in een winters landschap tussen de hoge dennenbomen en besneeuwde bergtoppen. Een prachtige foto siert het Westport dekbedovertrek die voor veel sfeer in jouw slaapkamer zorgt.  Als je eenmaal de berg hebt beklommen, heb je met het Wexford dekbedovertrek zicht over het wolkendek waar de zon bovenuit komt. Wat een uitzicht, je komt helemaal tot rust. Haal jij liever de zomer in huis? Met uitkijk over het strand en een prachtige zonsondergang droom jij met het Daytona overtrek alvast van een heerlijke zomeravond.

Slapen op een bed van bloemen

De donkere, koude dagen zijn voorbij. Het zonnetje breekt door, de vogeltjes fluiten en de eerste bloemen staan weer in bloei; wat een heerlijk gevoel! De lente brengt zoveel moois met zich mee, dit wil je natuurlijk doortrekken naar de slaapkamer. Frisse kleuren, luchtige stoffen en bloemendessins staan centraal. Haal de romanticus in je naar boven met het Navan dekbedovertrek. De print toont een prachtige weldaad van kersenbloesems die worden weerspiegeld in een plas water. Of slaap als een roosje met het Tulle dekbedovertrek. De grote rode rozen maken het overtrek tot een echte eyecatcher. De bloemen in beige en ivoor houden het geheel rustig en ingetogen. Lig jij binnenkort onder een van deze romantische dekbedovertrekken van Snoozing?

Waan je in de jungle

Tover jouw slaapkamer om tot de Afrikaanse Jungle met de stoere dekbedovertrekken George en Mumba. Beide dekbedovertrekken zijn echte blikvangers. Dankzij de witte achtergrond springt de leeuw zo van jouw bed af! En door de scherpe fotoprint op het Mumba overtrek lijken moeder olifant en haar jongen wel door jouw slaapkamer heen te sjokken. Durf jij het aan met deze giganten van de savanne?

Of houd jij soms meer van het water in plaats van de wildernis? Dan is het Swinford dekbedovertrek iets voor jou. Dit overtrek straalt een en al rust en sereniteit uit. De zwaan zwemt langzaam over het kalme water, omgeven door mist. Door het ingetogen kleurgebruik past het dessin in diverse woonstijlen.


Welk dekbedovertrek is jouw favoriet? 

Vorig artikel
Volgend artikel