Byrklund: trendy beddengoed voor een aangename prijs!

Byrklund: trendy beddengoed voor een aangename prijs!

Byrklund-trendy-dekbedovertrekken-voordelige-prijs-scandinavisch

Ga jij mee met de laatste trends, maar ben je wel gebonden aan een klein budget? Dan zullen de dekbedovertrekken van Byrklund jou zeker aanspreken. Het merk heeft een Scandinavisch tintje, is van alle markten thuis en volgt de laatste woontrends op de voet. En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek snel de collectie!

Byrklund dekbedovertrekken

Byrklund is een voordelig Scandinavisch kwaliteitsmerk met beddengoed in verschillende stijlen. De dekbedovertrekken bevatten uiteenlopende prints en krachtige motieven, gebaseerd op de laatste trends. Zo komen in de voorjaarscollectie de botanische woontrend en dierenprints veelvuldig terug. Het bedtextiel is gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Een koele en ademende stof die fijn is om onder te slapen. Van een stijlvol grafisch dessin tot een overtrek met wilde dieren. Byrklund heeft een ruime bed collectie met voor ieder wat wils.

Bekijk alle dekbedovertrekken >>

Animal Print

Dierenprints zijn nog steeds dé trend van het moment. De all-time favorite luipaardprint doet het dit seizoen beter dan ooit. Maar ook andere dierenprints zoals de zebra- en tijgerprint duiken steeds vaker op. Byrklund volgt deze trends dan ook op de voet en komt dit voorjaar met het extravagante Jungle Rocks. Wil je nét even iets anders? Ga dan voor het Lazy Leopard dekbedovertrek met luipaardprint in de trendkleur groen.

Be Botanic

Liefhebber van de botanische woonstijl? Bij Byrklund kun je dan je hart ophalen, want ook in deze voorjaarscollectie kunnen we haast niet om de botanische stijl heen. Met het dekbedovertrek Greens & Flowers haal je de natuur in huis en waan je je tussen de groene bladeren. Wil je jouw slaapkamer omtoveren tot een prachtige bloementuin? Met het Jungle Romance overtrek haal je de groene trend in huis. Het dekbedovertrek bevat een natuurlijk  dessin met roze en groene bladeren op een off-white achtergrond.

 

 

Nordic Home

Byrklund klinkt Zweeds, niet zo gek dus dat de voorjaarscollectie gedeeltelijk bestaat uit dekbedovertrekken in Scandinavische stijl. Frisse dessins en grafische vormen waarmee je alle kanten uit kunt. Het Byrklund Malmo dekbedovertrek met tijdloos kleurenpalet past dankzij het honingraatdessin perfect in een Scandinavische slaapkamer. Daarnaast is okergeel helemaal van nu, evenals grafische prints. Het Byrklund Get Graphic overtrek voldoet daarmee geheel aan de laatste trends. Houd je het liever iets rustiger in de slaapkamer? Kies dan een van de effen- of streepdessins van Byrklund. Zo kom jij ’s nachts helemaal tot rust.

 

Zit jouw favoriete print er niet tussen? Byrklund heeft ook dekbedovertrekken in kleurrijke bloemendessins of warme safariprints. Bovendien wordt het assortiment dekbedovertrekken keer op keer aangevuld, zo heb jij altijd voldoende keuze!

Vorig artikel
Beach look slaapkamer strandhuisstijl
Volgend artikel
Slapen op vakantie