Binnenkijken: Ontdek de hotel chic slaapkamer van Jennifer

Binnenkijken: Ontdek de hotel chic slaapkamer van Jennifer

Pip Studio Alba dekbedovertrek - khaki

Wil jij ook je huis hotel chic inrichten? Neem dan zeker een kijkje in het interieur van Jennifer (37)! Zij woont samen met haar vriend Jeffrey (33) en hun vier honden in het centrum van Maassluis. Jennifer vindt de luxe uitstraling van een hotel prachtig en heeft dit weten te vertalen naar haar eigen huis.

Jennifer en Jeffrey hebben hun eengezinswoning uit 1968 volledig stap voor stap verbouwd, nadat ze het kochten in februari 2018. Enorm blij zijn ze met hun glazen pui die ze hebben aangebouwd. Wat het huis bijzonder maakt is dat zij naast hun eigen tuin ook nog gebruik kunnen maken van een grote gemeenschappelijke tuin. Ideaal voor een tuinfeestje!

Het Hotel Chic interieur: pure luxe

De hotel chic woonstijl zie je duidelijk terugkomen op haar Instagram @binnenkijkenbij_jendezwart. Jennifer heeft de trend in haar gehele huis toegepast, zelfs in de schoonheidssalon die ze heeft in de tuin. Klanten kunnen hier volledig tot rust komen tijdens hun behandeling. Ze vindt het belangrijk dat de kleuren met elkaar matchen, Ton-Sur-Ton. Daarnaast maakt ze gebruik van zwarte elementen zoals de keuken en het tv-meubel. Voor accessoires maakt ze graag gebruik van felle kleuren, bijvoorbeeld in de vorm van het roze woonboek op de foto. Ook past ze dit toe in de zijdeboeketten, die echte eyecatchers zijn in huis. In de slaapkamer maakt ze gebruik van rustige kleuren, zoals beige, die een relaxte sfeer creëren. Heel blij is ze met haar hanglampen boven de nachtkastjes. “Deze schijnen echt heel uniek”, vertelt ze zelf.

Een goede nachtrust

Voor een goede nachtrust zijn er een aantal dingen die Jennifer belangrijk vindt: “Een lekker groot bed en rolluiken, zodat het 24/7 donker kan zijn op de slaapkamer. Bij beddengoed kijk ik altijd eerst of ik het mooi vind. Een leuk printje en toffe kleurenmix springt er tussen al dat beige lekker tussenuit. Naast dat het een eyecatcher moet zijn vind ik natuurlijk de kwaliteit en het materiaal ook erg belangrijk.” Het is dan ook geen verrassing dat Jennifer heeft gekozen voor het prachtige dekbedovertrek Alba van Pip Studio uit de nieuwe collectie. Dit heeft ze gecombineerd met een hoeslaken van Kayori gemaakt van percale katoen. De grof gebreide Marc O’Polo Nordic Knit plaid maakt het plaatje helemaal compleet.

Interieurtips

Als Jennifer aan de slag gaat met het (opnieuw) inrichten van haar huis maakt ze vaak een moodboard. Ook doet ze veel inspiratie op via Instagram of bijvoorbeeld bij een hotel waar ze een nachtje heeft geslapen. Het meest trots is ze dan ook op hoe alles één geheel geworden is: “Toen we hier kwamen wonen was het echt een bouwval en als je ons huis nu ziet, dat is toch wel erg tof!”

Als je zelf aan de slag wilt gaan met een hotel chic interieur in je slaapkamer geeft Jennifer de volgende tips: “Gebruik rustige kleuren of een mooi behang, zodat je echt een relaxed sfeertje creëert. Style het af met iets unieks, bijvoorbeeld toffe hanglampen boven de nachtkastjes en mooie sierkussens voor op bed.” Zelf raden wij ook aan om rijke stoffen als velvet en linnen te gebruiken en dit te combineren met gouden of zilveren accessoires. Ook statement pieces zijn belangrijk voor het creëren van de hotel chic stijl in jouw (slaap)kamer!

SHOP THE LOOK

Vorig artikel
Volgend artikel