Binnenkijken: Ontdek de Scandinavische slaapkamer van Ellie

Binnenkijken: Ontdek de Scandinavische slaapkamer van Ellie

Ellie woont samen met haar man in een tweekapper in Noord-Brabant. Ze woont in een rustige nieuwbouwwijk waar in de zomer veel natuur te zien en te horen is. De liefde voor natuur is dan ook terug te vinden in haar Scandinavische interieur – neem hier een kijkje in het huis van Ellie!

Scandinavisch en soft minimalistisch

Wanneer je binnenstapt in het huis van Ellie, zie je een mix van verschillende woonstijlen. “Ik hou van veel verschillende stijlen en heb van een aantal stijlen wel iets herkenbaars in huis,” vertelt ze. Vooral de interieurstijlen Scandinavisch en soft minimalistisch komen veel terug. Bij deze populaire stijlen staan een paar belangrijke dingen centraal. Dit zijn: rust, eenvoud en functionaliteit. Iets wat duidelijk terug te zien is in het hele huis.

Slaapkamer: Rust en frisse lucht

Voor Ellie is de slaapkamer een plek van rust. “Het is belangrijk dat je een goed bed en matras hebt,” zegt ze. “Maar frisse lucht is voor mij net zo cruciaal. We slapen altijd met de ramen op kiepstand, ongeacht het seizoen.” Haar voorkeur voor een rustige, lichte omgeving komt ook terug in de inrichting van haar slaapkamer: “Neutrale kleuren, weinig prullaria en leuke pendellampjes zorgen voor een kalme sfeer.”

Minder = meer

In de slaapkamer ligt de nadruk op less-is-more. Het was daarom een verrassing toen Ellie koos voor het Satin d’Or Zabina dekbedovertrek. “Meestal ga ik voor een effen dekbedovertrek, maar dit overtrek is voorzien van een leuk printje”, vertelt ze. “Ik moet zeggen dat het me nog beter bevalt dan een effen dekbedovertrek!” Niet zo gek, want een dekbedovertrek met een print kan een echte eyecatcher zijn in een rustige slaapkamer.

SHOP THE LOOK

Ellie heeft haar overtrek gecombineerd met een prachtig Kayori Edo hoeslaken in de kleur khaki. Dit hoeslaken bestaat uit 100% biologisch katoen-satijn en geeft de slaapkamer een luxe uitstraling door de warme kleur en subtiele glans. Bovenop het bed ligt een chique Heckettlane Wafel plaid in dezelfde tint, die extra textuur toevoegt aan de sfeervolle ruimte.

Doe wat jou gelukkig maakt

Als afsluiter deelt Ellie haar belangrijkste stylingtip; “Doe vooral wat jou gelukkig maakt. Hou je van vrolijke tinten, of juist van basiskleuren? Ga daar dan lekker mee aan de slag!” Het belangrijkste is dat jij je gelukkig voelt in je huis. “Niemand kan daar beter voor zorgen dan jijzelf”, benadrukt Ellie.

Wil je meer ontdekken over het huis van Ellie? Check dan @thuisbijmij op Instagram!

Vorig artikel
Zohome Banda di Lino dekbedovertrek - sandy beige
Volgend artikel
Good Morning dekbedovertrek