De perfecte basics van Heckettlane

De perfecte basics van Heckettlane

Heckettlane Spina flanel dekbedovertrek - desert sand

Ben jij op zoek naar een perfecte basic voor het najaar? Dan heeft Heckettlane precies wat je zoekt! De flanellen dekbedovertrekken bieden comfort, kwaliteit en stijl voor een knusse slaapkamer. Met de nieuwe collectie van Heckettlane ben je helemaal klaar voor het najaar!

De perfecte basis van Heckettlane

Bij Heckettlane draait alles om comfortabel slapen. Daarom maken ze al méér dan 25 jaar met oog voor detail een uitgebreid assortiment beddengoed. De effen dekbedovertrekken van Heckettlane vormen dé perfecte basis voor elke slaapkamer. Neem bijvoorbeeld het Spina dekbedovertrek, die is voorzien van een subtiel ingeweven visgraatpatroon. Dit overtrek voegt een verrassende twist toe aan je slaapkamer!

Met een effen dekbedovertrek zit je altijd goed, net als met het Franela dekbedovertrek van Heckettlane. Op het overtrek zie je heel subtiel een ruitjespatroon verschijnen. Hierdoor krijgt het geheel een comfortabele, luxe en kalme uitstraling. Kortom, de perfecte basis voor elke dag!

Maak de look helemaal af met accessoires. De effen overtrekken zijn gemakkelijk te combineren met de prachtige Wafel plaids van Heckettlane. Welke kleur is jouw favoriet?

Kleurrijke prints en patronen

Of heb je liever een kleurrijk dekbedovertrek met een speelse print? Dan heeft Heckettlane ook overtrekken met een prachtig patroon, waar je uren naar kunt kijken. En beter nog: met veel plezier uren onder kunt liggen. De ontwerpers van Heckettlane reizen namelijk de hele wereld over om op zoek te gaan naar de laatste trends. Dit resulteert in unieke dekbedovertrekken met rijke kleuren en prachtige prints. Precies wat jij nodig hebt!

Flanel voor koude nachten

De dagen worden korter en de nachten langer. Dat kan maar één ding betekenen: het najaar staat voor de deur. Met de flanellen dekbedovertrekken blijf je tijdens de koudere nachten heerlijk warm. Flanel is een stof die wordt gemaakt van 100% katoen, waarbij de vezels licht worden opgeruwd. Hierdoor ontstaat er een zacht donzen laagje dat de warmte uitstekend vasthoudt. Heerlijk knus tijdens stormachtige herfstnachten!

Welke look past bij jouw slaapkamer dit najaar?

Ontdek hier de nieuwe collectie van Heckettlane
Vorig artikel
Volgend artikel