Zomerse vibes met Day Dream beddengoed

Zomerse vibes met Day Dream beddengoed

Day Dream Evi dekbedovertrek

Met de zomer in zicht is het de hoogste tijd voor een frisse interieur make-over. De dagen worden langer en we krijgen weer nieuwe energie om lekker aan de slag te gaan. Dit seizoen worden we vrolijk van het kleurrijke Day Dream beddengoed. Laat je in onze blog verrassen door mooie prints en een veelzijdige collectie!

Slapen onder een bloemendeken

Houd jij ook zo van een zomerse sfeer in huis? Met een Day Dream dekbedovertrek vol kleurrijke bloemen geef je de slaapkamer een zonnige uitstraling. Of je nu gaat voor rode bloesems, verfijnde weidebloemen of toch een leuke aquarelprint: het beddengoed laat je elke avond heerlijk wegdromen. Deze vrolijke overtrekken halen de bloeiende natuur je huis binnen en bieden je volop inspiratie.

Frisse kleuren en stijlvolle prints

Binnen de grote Day Dream collectie vind je precies wat je nodig hebt voor een leuke make-over. De frisse kleuren komen perfect tot hun recht in combinatie met de vrolijke prints. Hierdoor krijgt je slaapkamer een speelse uitstraling en is je dekbedovertrek een mooie toevoeging op je interieur.

Bij een zomerse slaapkamer horen natuurlijk ook veel groene planten. Dit maakt de look helemaal af. Planten zijn natuurlijke luchtverfrissers en als leuke woonaccessoires brengen ze elke ruimte tot leven. Je kunt het beddengoed ook stylen met zachte plaids in bijpassende kleuren. Een sfeervolle plaid is een prachtig middel om accenten toe te voegen aan de slaapkamer.

Luchtig katoen voor warme zomernachten

Het katoenen beddengoed van Day Dream is bij uitstek geschikt voor de zomer. Onder dit luchtige en natuurlijke materiaal val je altijd comfortabel in slaap, zelfs tijdens de warmste zomernachten. Katoen heeft een uitstekend vochtregulerend vermogen en houdt je de hele nacht lekker fris. Bovendien voelt deze stof lekker zacht aan op je huid. Zo begin je elke ochtend weer uitgerust aan een nieuwe dag!

Bekijk de veelzijdige Day Dream collectie!

 

Ben jij ook al helemaal zomerproof?

Vorig artikel
Beddinghouse Sue dekbedovertrek - blauw groen
Volgend artikel
Heckettlane Ghirlanda dekbedovertrek