Ontdek iSeng's populaire dekbedovertrekken

Ontdek iSeng’s populaire dekbedovertrekken

iSeng Pebbles dekbedovertrek - light grey

De zomer is het perfecte moment voor vernieuwing! Ben je van plan je slaapkamer een frisse look te geven? Gaan je kinderen voor het eerst op kamers? Of ben je gewoon toe aan een nieuw dekbedovertrek? Dan zijn de betaalbare overtrekken van het merk iSeng een uitstekende keuze. Bekijk de populairste dekbedovertrekken hier!

Welk iSeng dekbedovertrek is jouw favoriet?

Uni double

Kun je niet kiezen welke kleur dekbedovertrek je het liefste op je bed hebt? Dan is het Uni Double dekbedovertrek van iSeng de perfecte oplossing! Het overtrek bestaat namelijk uit twee verschillende kleuren, waardoor je regelmatig kunt afwisselen. De dekbedovertrekken zijn hierdoor aan beide kanten te gebruiken. Handig!

Linen look

De iSeng Linen dekbedovertrekken zijn echte bestsellers. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Hoewel de overtrekken een linnen uitstraling hebben, zijn ze gemaakt van katoen renforcé. Doordat katoen renforcé op een andere manier wordt geweven dan normaal katoen, is de stof een stuk steviger en sterker. Verder heeft het materiaal dezelfde prettige eigenschappen als katoen. Met deze overtrekken kun je dus genieten van de uitstraling van linnen, maar dan met de voordelen van katoen renforcé!

Wil je meer weten over katoen renforcé? Ontdek hier meer over de verschillende soorten katoen.

Zomerse prints

Een dekbedovertrek met een print kan een leuke manier zijn om wat kleur en patroon aan je slaapkamer toe te voegen. Heb je een slaapkamer met veel neutrale kleuren? Kies dan voor het iSeng Persia dekbedovertrek, zo maak je van je bed een echte eyecatcher. Voor een subtielere stijl is het iSeng Pebbles dekbedovertrek ideaal. Ondanks het levendige patroon zorgen de kleuren wel voor een rustig evenwicht in de slaapkamer. Zo creëer je een fijne plek waar je goed tot rust kunt komen.

Welk dekbedovertrek van iSeng past het beste in jouw slaapkamer?

Bekijk de collectie van iSeng hier!
HEADERFOTO: iSeng Pebbles dekbedovertrek
Vorig artikel
Volgend artikel
Binnenkijken bij Kim