Dromen komen uit met onze donzen dekbedden! - Smulderstextiel.nl Blog

Dromen komen uit met onze donzen dekbedden!

Snoozing donzen dekbedden huismerk

Droom jij ook van een donzen dekbed? Maar vind je het vaak te duur? Dan heb ik goed nieuws! Ons huismerk Snoozing heeft nu namelijk drie nieuwe donzen dekbedden van topkwaliteit tegen een topprijs. Zo komen dromen toch nog uit.

Donzen dekbed

Wie droomt er nu niet van een donzen dekbed? Deze dekbedden zijn namelijk lekker licht en luchtig. Daarbij zijn ze hemels zacht en warm. De hoge isolatiewaarde zorgt er namelijk voor dat je niet veel vulgewicht nodig hebt, om heerlijke warmte te bieden. Daarvoor blijven donzen dekbedden licht van gewicht en toch zeer warm.

Snoozing donzen dekbedden

In ons assortiment vind je nu dus ook donzen dekbedden van ons huismerk Snoozing. Deze dekbedden zijn heerlijk warm, leverbaar in meerdere maten en verkrijgbaar als enkel of 4-seizoenen dekbed. Maar ze zijn vooral geweldig luxe en van topkwaliteit! En dat tegen een zeer scherpe prijs. Zo voordelig vind je zulke hoogwaardige donzen dekbedden echt nergens.

Je hebt de keuze uit drie verschillende donzen dekbedden:

  • Snoozing Mont Ventoux – de goedkoopste en meest volumineuze van de drie heeft een vulling van 60% witte Europese eendendons en 40% witte Europese eendenveertjes.
  • Snoozing Olympus dekbed – heerlijk luxe, warm en licht is dit dekbed met een vulling van 90% witte Europese eendendons en 10% witte Europese eendenveertjes.
  • Snoozing Mont Blanc dekbed – de absolute topper van de drie! Met een vulling van 100% witte Europese ganzendons.

Bekijk de donzen dekbedden in onze shop »

Nederlands product

De dekbedden zijn trouwens gewoon van Nederlandse makelij en voor de vulling wordt enkel het fijnste Europese dons gebruikt. Natuurlijk voldoet het donzen dekbed aan de Europese Norm 12934, is RDS gecertificeerd en voorzien van het Downafresh® label. Jij bent dus verzekerd dat het dekbed op een verantwoorde manier is geproduceerd. Daarbij heeft het Snoozing donzen dekbed het NOMITE label, waardoor dit ook prima geschikt is voor mensen met allergie voor huisstofmijt.

Snoozing donzen dekbedden huismerk voordelig goedkoop
Snoozing donzen dekbedden

Hulp nodig bij het uitzoeken van jouw nieuwe donzen dekbed? Bekijk dan hier welke maat dekbed je nodig hebt en hoe je een dekbed kiest dat echt bij jou past.

Droom ze!

Vorig artikel
Walra soft cotton badcollectie
Volgend artikel