Binnenkijken: Ontdek de kleurrijke slaapkamer van Jeanet

Binnenkijken: Ontdek de kleurrijke slaapkamer van Jeanet

Wie houdt er niet van om af en toe binnen te kijken in het leven van anderen? Vooral als dat leven net zo kleurrijk is als dat van Jeanet. Ze woont in een huis dat niet te missen is, niet alleen vanwege de jaren ’60 architectuur, maar vanwege de explosie aan kleur zodra je over de drempel stapt. Laat je inspireren door Jeanet’s unieke woonstijl.

Een kleurrijk (t)huis

Jeanet is trotse moeder van haar zoon Fedde en heeft nu sinds drie jaar een relatie met Hugo. Ze hebben plannen om ooit samen te wonen, wanneer de kinderen het nest hebben verlaten. Voor nu genieten ze van de dynamiek van twee verschillend ingerichte huizen, waarbij ze tussen beide pendelen. Maar wat maakt haar huis zo bijzonder? “Het kleurgebruik”, zegt ze. “Van roze in de woonkamer tot koraal in de gang. De rest van het huis is ook vol kleur.” Het verrassende interieur van Jeanet is een prachtige kleurexplosie.

Fleurige woontrends

Ik vind het lastig om mijn woonstijl te omschrijven”, geeft Jeanet toe. “Maar als ik het in een paar woorden zou moeten zeggen, dan zou ik zeggen; hip, modern en kleurrijk. Een vrolijke kleurexplosie met een vleugje humor.” Volgens haar volgers op Instagram varieert haar stijl van eclectisch tot sweet Scandinavisch. De unieke stijl is ook duidelijk terug te vinden in haar slaapkamer, waar zachte pasteltinten zoals roze, koraal en lila samenkomen. Welke woontrend vind jij het beste passen bij Jeanet’s interieur?

“Ik hou wel van aparte dingen, zoals een ijsje hangend aan de muur of een zelfgemaakt schilderij.”

Interieur inspiratie

Voor degenen die hun slaapkamer een make-over willen geven, heeft Jeanet een aantal waardevolle tips. “Maak eerst een moodboard met inspirerende plaatjes van Pinterest”, adviseert ze. “Bekijk welke stijl je leuk vindt en kies vervolgens een kleur voor op de muur. Dat vormt de basis waar je mee kunt beginnen. Zoek daarna mooi beddengoed uit en maak het af met accessoires.” Het kiezen van het juiste dekbedovertrek in combinatie met de juiste accessoires, zoals een kleurrijke plaid en hoeslaken, kan jouw slaapkamer helemaal transformeren!

SHOP THE LOOK:

Jeanet’s slaapkamer essentials

Voor Jeanet is een fijn bed belangrijk voor een goede nachtrust. “Lekker liggen, zodat je ’s morgens goed uitgerust het bed uit kan,” zegt ze. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar dekbedovertrek fijn aanvoelt en is voorzien van warme kleuren voor extra sfeer. Dit is dan ook terug te zien in het prachtige Viva La Vida dekbedovertrek van Pip Studio. Het overtrek is een echte blikvanger en kleurt haar slaapkamer in een vrolijke zomerse sfeer. Ook het jersey hoeslaken van Beddinghouse en de Unique Living Blush fleece plaid in de kleur Redwood zijn perfect op elkaar afgestemd. Met deze prachtige items geniet Jeanet elke nacht van een fijne nachtrust!

MEER VOOR JOU:

Ben je benieuwd naar het kleurrijke huis van Jeanet? Neem dan een kijkje op Jeanet’s Instagramaccount: @huisje.jeanet en laat je inspireren door haar vrolijke woonstijl!

Vorig artikel
Volgend artikel
Zomer strandlaken