Binnenkijken: Ontdek de droomslaapkamer van Leonie

Binnenkijken: Ontdek de droomslaapkamer van Leonie

Leonie

Welkom in de sfeervolle nieuwbouwwoning van Leonie, waar ze samen met haar man en twee kinderen sinds bijna drie jaar met veel plezier woont. Leonie, 40 jaar jong en een trotse moeder, deelt met ons hoe ze van hun huis een echt thuis heeft gemaakt, waar comfort en gezelligheid centraal staan.

Thuis in Helmond: Ons eigen plekje gevonden

Na 16 jaar bij haar oude werkgever gewerkt te hebben, besloot Leonie een nieuwe uitdaging aan te gaan als relatiebeheerder bij een arbodienstverlener. Deze verandering was spannend, maar ze is blij met haar keuze en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. In het gezellige Helmond vond het gezin hun droomhuis, een nieuwbouwwoning die ze naar eigen smaak hebben kunnen inrichten. “We hadden de kans om alles zelf uit te zoeken, zodat ons huis een echt thuis voor ons werd,” vertelt Leonie. Ondanks de strakke planning was het soms lastig om snel beslissingen te nemen, maar het resultaat mag er zijn.

Een stijl die altijd kan

Leonie omschrijft haar woonstijl als tijdloos en praktisch. “Wij wilden graag een woning waar we in mogen en kunnen leven,” zegt ze. Het gezin koos bewust voor materialen en kleuren die het dagelijkse gezinsleven kunnen verdragen. “Een vloer waar je niet alles op ziet en een keuken waar je niet meteen alle vingerafdrukken op ziet, dat was ons doel.” En met succes, want Leonie en haar gezin genieten volop van hun huis, waar geleefd mag worden.

De slaapkamer: een oase van rust

In de slaapkamer draait alles om sfeer en comfort. Leonie is vooral trots op de wand achter hun bed, die ze later hebben geplaatst. “Deze wand zorgt ervoor dat de slaapkamer zoveel sfeer heeft gekregen. De lampjes erbij maken het helemaal af en dienen ook nog eens als nachtlampjes.” Voor het beddengoed kiest Leonie altijd voor zachte stoffen die bijdragen aan de uitstraling van de kamer. Ze koos het Beddinghouse River dekbedovertrek in flanel, gecombineerd met het Unique Living Auke fleece plaid, beide in een mooie dieprode kleur. Het Beddinghouse jersey hoeslaken in de kleur antraciet maakt het geheel helemaal af. “Dit heerlijke dekbed zorgt voor een mooi winters gevoel!”

SHOP THE LOOK

Inspiratie en trots

Leonie haalt veel inspiratie van het internet en deelt haar eigen interieurfoto’s graag met haar volgers. “Ik vind het leuk om mijn volgers te helpen en hun vragen te beantwoorden. Het is soms fijn om een ruimte te zien en te weten of het past.” Haar grootste trots is echter niet binnenshuis, maar in de tuin te vinden. “Onze tuin is echt ons pronkstuk! We hebben alles goed uitgedacht en uitgetekend, en ervoor gezorgd dat de tegels zo werden gelegd dat er weinig zaagwerk nodig was. Onze tuinkamer is echt een buitenkamer geworden.”

Tips en trends

Leonie is enthousiast over de panelen die ze achter hun bed hebben geplaatst, een woontrend die ze ook heeft doorgetrokken naar de overloop en achter de tv. “Als je nog twijfelt, ik zeg doen!” En voor degenen die hun slaapkamer een make-over willen geven, heeft ze een handige tip: “Houd de basis neutraal, daar kan vervolgens alles bij. Als je basis goed is, dan is veranderingen aanbrengen en deze vervolgens weer aanpassen geen groot punt.”

“Er zijn zoveel leuke dingen die op je pad komen. Ik sta er altijd voor open.”

Leonie is ontzettend blij met haar slaapkamer zoals die nu is, maar staat altijd open voor veranderingen. Met haar praktische kijk op wonen en haar oog voor detail, blijft Leonie haar huis steeds verder verfraaien, terwijl ze volop geniet van het leven in haar warme, gezellige thuis. Je ziet meer van haar interieur op haar Instagramaccount @thuis.bij.leonie.

 

Vorig artikel
Romanette Alfie dekbedovertrek - aqua/blue
Volgend artikel
Ivorlyn Lerwick dekbedovertrek - sand