Binnenkijken: Landelijk slapen met Henk

Binnenkijken: Landelijk slapen met Henk

Binnenkijken bij Henk

Henk (53) woont al 30 jaar samen met zijn partner in een karaktervolle vrijstaande woning uit het jaar 1953. Hoewel Henk in het verleden heeft geëxperimenteerd met verschillende interieurstijlen, heeft hij zijn hart verloren aan een landelijke woonstijl. Ben jij fan van deze woonstijl? Ontdek dan hier zijn huis vol charme en karakter.

Woonstijl: sober, landelijk en stoer

Door de jaren heen heeft Henk zijn interieur regelmatig veranderd, steeds op zoek naar de juiste stijl. Tot hij op een dag door een magazine bladerde en verliefd werd op de landelijke woonstijl. “Ik dacht: dit moet het worden. De sfeer sprak mij gelijk aan”, vertelt Henk enthousiast. “Het piept en het kraakt, maar dat heeft juist charme.” Henk zou zijn woonstijl nu omschrijven als sober, landelijk en stoer. “Onze vorige stijl was industrieel, met veel hout en zwart staal. Dat was ook mooi, maar deze stijl past beter bij ons, het huis en de omgeving.”

Het roer om

Henk is niet bang om zijn interieur volledig om te gooien wanneer dat nodig is. Toen zijn favoriete merk met een nieuwe serie meubels kwam, besloot hij al zijn huidige meubels te verkopen. “We hebben onze oude meubelen verkocht op Marktplaats, die waren dezelfde dag nog weg. Mensen waren er ontzettend blij mee”, vertelt Henk. Zijn nieuwe interieur heeft unieke stukken, zoals grote kruikvazen, ornamenten en balusterlampen.

De slaapkamer als rustpunt

De landelijke stijl is niet alleen in de woonkamer te vinden, maar ook in de slaapkamer. “De landelijke stijl hebben we doorgetrokken in de slaapkamer”, vertelt Henk. “We hebben nieuwe vloeren gelegd met een houtlook en de muren geschilderd in een taupe kleur.” En als het op beddengoed aankomt, kiest hij bewust voor kwaliteit en uitstraling. “Het liefst kies ik voor katoen, satijn of linnen.” Dit zijn luxe materialen die ervoor zorgen dat je elke nacht heerlijk kunt slapen!

Henk heeft uit ons assortiment het prachtige iSeng Linen dekbedovertrek in de kleur taupe gekozen. Deze combineert hij met een katoenen hoeslaken van Snoozing in dezelfde kleur. De Kayori Nikko bedsprei maakt het plaatje helemaal af. Op Instagram deelt Henk zijn enthousiasme over de items: “Het beddengoed voelt heerlijk aan. Het is een mooie stof en fijn materiaal om heerlijk onder weg te dromen.”

SHOP THE LOOK

Ben je zelf op zoek naar een woonstijl die bij jouw huis past? Dan geeft Henk de volgende tip: “Blader maar eens door wat woonbladen, zodat je de sfeer kunt proeven die bij je past. En vergeet niet: kies voor mooi beddengoed met een sprei om het geheel af te maken!”

Ben je nieuwsgierig naar de landelijke woning van Henk? Neem dan een kijkje op zijn Instagram: @Landelijk_wonen_at_henk.

Ontdek hier alle landelijke overtrekken
Vorig artikel
Koopjesmarkt Kapelle
Volgend artikel