Artikelen over Binnenkijken - Smulderstextiel.nl Blog

Binnenkijken

Hilde

Binnenkijken: Ontdek de stijlvolle slaapkamer van Hilde

Hilde, 44 jaar en woonachtig in Leusden, heeft na een carrière als communicatieadviseur haar passie gevonden in copywriting. Samen met haar vriend Vince en hun Griekse adoptiekater Moustáki woont ze in een geschakelde twee-onder-een-kap woning uit 1980. Wat het huis bijzonder maakt, is niet zozeer de bouw, maar vooral de rustige en groenrijke omgeving waar Hilde en Vince dagelijks van genieten.

Lees verder
Binnenkijken bij Henk

Binnenkijken: Landelijk slapen met Henk

Henk (53) woont al 30 jaar samen met zijn partner in een karaktervolle vrijstaande woning uit het jaar 1953. Hoewel Henk in het verleden heeft geëxperimenteerd met verschillende interieurstijlen, heeft hij zijn hart verloren aan een landelijke woonstijl. Ben jij fan van deze woonstijl? Ontdek dan hier zijn huis vol charme en karakter.

Lees verder
Binnenkijken bij Kim

Binnenkijken: Ontdek de luxueuze slaapkamer van Kim

Vandaag nemen we een kijkje in de prachtige slaapkamer van wijkverpleegkundige Kim. Kim is 27 jaar oud en woont in Terneuzen samen met haar partner Bart en hun vijf maanden oude zoontje Thijs. Ze wonen in een vrijstaande woning uit het jaar 1970, die niet alleen een oudere bouwstijl heeft, maar ook verrassend veel grond. Hun achtertuin beslaat maar liefst 1000 m2 en het huis ligt op loopafstand van de zee. Een bijzondere combinatie van ruimte en locatie!

Lees verder
Binnenkijken bij Cocky

Binnenkijken: Ontdek de industriële slaapkamer van Cocky

Altijd al willen weten hoe het is om in een industrieel Rijksmonument te wonen? Neem dan eens een kijkje in het droomhuis van Cocky, ook bekend als @zowonenwij op Instagram! Cocky is 62 jaar, trotse moeder van vier kinderen en één kleindochter. Samen met haar man Ben woont ze in het pittoreske stadje Oudewater waar ze hun appartement in de monumentale fabriekshal hebben omgetoverd tot een prachtig eigen geheel.

Lees verder