Beddengoed van Cinderella: het zonnetje in de slaapkamer

Beddengoed van Cinderella: het zonnetje in de slaapkamer

Op het zomerse weer hebben we dit jaar lang moeten wachten, maar ondertussen is het hoog tijd om jouw slaapkamer helemaal in zomerse sferen te brengen. Met het beddengoed van Cinderella haal je eenvoudig het zonnetje in huis. Van diverse bloemenprints tot grafische ontwerpen in frisse en vrolijke kleuren, in de collectie van Cinderella vind je het allemaal.

Het echte zomergevoel met artistieke bloemen

De zomer is de tijd van het jaar waarin de bloemen weer in bloei staan en buiten wordt je omringd door de lekkerste geuren. Om de slaapkamer een echt zomers gevoel te geven is een dekbedovertrek met bloemenprint een goede start. Met de dekbedovertrekken van Cinderella kun je deze bloemen haast al ruiken. Waan jezelf in een bloemenveld met het Cinderella Flora dekbedovertrek of kies voor de gedetailleerde zonnebloemen in het ontwerp van het Serenade dessin. Met de geschilderde bloemen op het Wonder dessin of het Charme dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer naast de zomerse sferen ook een artistiek tintje. Welke bloemenprint is jouw favoriet?

Speelse vrolijkheid met grafische prints

Houd je wel van een printje, maar wil je liever iets anders dan een bloemen? Dan heeft Cinderella verschillende grafische ontwerpen in vrolijke voorjaarskleuren. Kies je voor een frisse uitstraling met het blauwe Knut dekbedovertrek of ga je voor een warme sfeer met het Cinderella Horizon dekbedovertrek? Grafische prints geven jouw slaapkamer eenvoudig een speelse uitstraling, waar je wel blij van moet worden.

Frisse voorjaarskleuren in effen designs

Niet alleen met een print haal je het voorjaar naar de slaapkamer. Ook met een effen overtrek geef je jouw slaapkamer een frisse uitstraling. Roze, groene en blauwe tinten passen helemaal in een lente kleurpalet. Daarnaast passen effen designs in een tal van woonstijlen en zijn ze eenvoudig te combineren in de slaapkamer. Voor welke kleur kies jij?

Maak de look compleet

Bij een leuk dekbedovertrek hoort natuurlijk een bijpassend hoeslaken. Hiermee maak je de look pas echt compleet! Cinderella heeft een ruime keuze aan hoeslakens in verschillende kleuren en materialen. Kies je voor een leuk speels kleurtje of ga je toch voor een hoeslaken wat bij ieder overtrek te matchen is? Voor ieder bed heeft Cinderella een passend hoeslaken. En om het plaatje helemaal compleet te maken kies je voor een extra setje kussenslopen. Mix en match er vrolijk op los!

 

Bekijk hier de collectie van Cinderella

 

Hoe geef jij jouw beddengoed een zomerse make-over?

Vorig artikel
Zomerdekbed Smulderstextiel
Volgend artikel
Binnenkijken bij Cocky