Maak kennis met het nieuwe merk: Ivorlyn

Maak kennis met het nieuwe merk: Ivorlyn

Ivorlyn Lerwick dekbedovertrek - sand

Goed nieuws: de collectie van het gloednieuwe merk Ivorlyn staat live! Ontdek de zachtste dekbedovertrekken met subtiele prints en zachte kleuren. Dé perfecte basis voor een goede nachtrust en een heerlijke start van de dag. Nieuwsgierig? Ontdek hier waarom het beddengoed van Ivorlyn een absolute must-have is voor jouw slaapkamer!

Ivorlyn Luxury Bedding

Het verfijnde merk Ivorlyn, opgericht in 2024, kenmerkt zich door een prachtige collectie dekbedovertrekken in zachte kleuren en subtiele prints. Ivorlyn is geïnspireerd op de elegante kleur ivoor, die symbool staat voor verfijning en tijdloze schoonheid. Het maakt niet uit welk dekbedovertrek je kiest, alles staat in het teken van comfort, luxe en kwaliteit.

Elegant en trendy beddengoed

De collectie van Ivorlyn zit boordevol prachtige dekbedovertrekken. Bekijk hier enkele van onze favorieten:

Ivorlyn Lerwick dekbedovertrek

Wakker worden onder de gezellige bloemenprint van het Ivorlyn Lerwick dekbedovertrek voelt als een geluksmomentje. Het zandkleurige overtrek is versierd met bloemen in roze, blauwe en groene tinten. Fijne dromen liggen met dit overtrek binnen handbereik.

Ivorlyn Brighton dekbedovertrek

Het Ivorlyn Brighton dekbedovertrek is een echte showstopper! Het overtrek bevat een Delfsblauwe bloemenprint en past perfect in een landelijk interieur. De blauwe print komt fantastisch uit op de witte achtergrond. De dubbelzijdige print is ook te zien op de kussenslopen voor een oogverblindend geheel!

Ivorlyn Wick dekbedovertrek

Laat je inspireren door het Ivorlyn Wick dekbedovertrek. De witte bladeren op de gouden achtergrond geven je slaapkamer een zachte uitstraling. Het overtrek is van luxe kwaliteit en gemaakt met oog voor detail. Kortom, het perfecte overtrek voor elke dag!

Ivorlyn Truro dekbedovertrek

Sta jij het liefst elke dag vrolijk op? Dan is het Ivorlyn Truro dekbedovertrek de juiste keuze. Dit overtrek is voorzien van een vrolijke roze kleur met een speelse bloemenprint. Het fleurige overtrek is dé onmisbare touch voor jouw slaapkamer en tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht!

Ben je benieuwd naar meer? Ontdek dan hier de complete collectie van Ivorlyn Luxury Bedding en laat je inspireren.

100% katoen: voor ultiem comfort

En het beste van alles? Alle overtrekken zijn gemaakt van 100% katoen. Katoen is heerlijk zacht, duurzaam, ademend en vochtregulerend. Dit maakt het materiaal een perfecte fit voor een fijne nachtrust, zowel in de zomer als de winter. De overtrekken zijn dus niet alleen een perfecte match voor jouw slaapkamer, maar ook voor een betere nachtrust.

Welk dekbedovertrek van Ivorlyn past perfect in jouw slaapkamer?

Ontdek hier meer van Ivorlyn
Vorig artikel
Leonie
Volgend artikel