Cinderella dekbedovertrekken; omring jezelf met warmte en comfort

Cinderella dekbedovertrekken; omring jezelf met warmte en comfort

Stap in de slaapkamer en wordt omringd door warmte en comfort. De beddengoedcollectie van Cinderella staat in het teken van rustgevende dessins in zachte aardetinten en hoogwaardige materialen. Ontdek de mooiste dekbedovertrekken voor het najaar en tover jouw slaapkamer om tot knusse cocon die perfect aansluit op de luxe Hotel Chic stijl van nu.

Over Cinderella

Het assortiment van Cinderella is van hoogwaardige kwaliteit en enorm divers te noemen. Elk seizoen bestaat de collectie uit een aantal trends of thema’s waarmee je jouw slaapkamer transformeert tot een sfeervolle ruimte. Van romantische bloemenprints en uni dessins in natureltinten en van chique katoen-satijn tot warm flanel.  Zo is er voor iedere stijl én elk budget wel passend beddengoed verkrijgbaar. Met de prachtige collectie van Cinderella zijn we klaar om ons terug te trekken en heerlijk te ontspannen na een koude winterdag. Het bedlinnen, de hoeslakens en kussenslopen geven jouw slaapvertrek een warme chique uitstraling.

Fijne dessins in warme natureltinten

In elke collectie stelt Cinderella een aantal verschillende trends centraal. De uni dessins en subtiele natuurprints zijn dit seizoen favoriet en passen uitstekend bij de Hotel Chic trend. We dompelen ons onder in zachte en chique materialen en diepe aardse kleuren. Natureltinten zoals taupe, zand, wit en zwart zijn hierbij populair. Denk aan de Cinderella Uni dekbedovertrekken, verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast geven de subtiele prints, geïnspireerd op de natuur, je een kalm en rustgevend gevoel. Neem het Carly dekbedovertrek of Malus overtrek. Duik in bed en voel de zachtheid om je heen. Laat je deze winter omarmen door warmte en comfort. Het soepele, lichtglanzende katoen-satijn zorgt voor een chique tintje, terwijl het wollige flanel je voldoende warmte geeft voor in het najaar. Stuk voor stuk prachtige must-haves voor dit winterseizoen.

Bekijk alle Cinderella dekbedovertrekken >

 

Trend Hotel Chic

Wat is het toch fijn om in een hotel te overnachten en te genieten van alle weldaad en comfort. Veel mensen willen dan ook graag het echte hotelgevoel thuis creëren. Een van de trends van dit seizoen is daarom Hotel Chic. Bij deze interieurtrend staan beigetinten, zwarte accenten, staal, velvet en visgraatvloeren centraal. Verrassend genoeg sluiten de Cinderella dekbedovertrekken hier perfect op aan. Eén van de eyecatchers in een Hotel Chic slaapkamer is natuurlijk een lekker groot bed met zacht bedlinnen waar je op kunt neerploffen. Kies hierbij voor het Uni dekbedovertrek van Cinderella vervaardigd uit katoen-satijn in de kleuren zwart, grijs of beige. Deze lichtglanzende stof geeft je slaapkamer interieur een chique uitstraling. Combineer het dekbedovertrek met een extra set kussens en kussenslopen en een bijpassend hoeslaken. Leg aan het voeteneind een mooie plaid voor wat extra luxe. Zo slaap je elke nacht in jouw eigen sterrenhotel.

 

Vorig artikel
Volgend artikel
Walra Stripes & Stitches dekbedovertrek