Vier de zomer met de nieuwe collectie van Romanette

Vier de zomer met de nieuwe collectie van Romanette

Romanette Alfie dekbedovertrek - aqua/blue

Zomer: dat is zon, zee en… een goede nachtrust natuurlijk! Met de nieuwe collectie van Romanette moet dat helemaal goed komen. De nieuwe overtrekken zijn stijlvol, comfortabel en perfect voor warme nachten. Een goede nachtrust is toch de beste manier om van de zomer te genieten?

Zomerse strepen

Ontspannen op een strandhanddoek, uitrusten op een luchtbed of heerlijk zonnen in een strandstoel; breng met de dekbedovertrekken van Romanette de kalmerende sfeer van de kustlijn naar je slaapkamer toe. Deze gestreepte overtrekken zorgen er namelijk voor dat je helemaal in de zomerse sferen komt. Strepen laten ons denken aan warme stranden, zeilboten en zomerse dagen aan de kust. Neem bijvoorbeeld het Romanette Alfie of Jordy dekbedovertrek; hip, stijlvol en heerlijk zomers!

Fleurige bloemen van Romanette

Naast strepen heeft Romanette ook prachtige dekbedovertrekken met bloemenprints. Het Victorine dekbedovertrek van Romanette is een echte eyecatcher door de levendige kleuren. Of heb je liever een rustigere print? Dan is het Geisha dekbedovertrek perfect. Dit subtiele patroon staat prachtig in iedere slaapkamer. En het mooiste aan deze overtrekken? De bloemen verwelken niet. Van deze prachtige bloemen kun je dus nog oneindig veel plezier hebben!

Slaap onder heerlijk zacht katoen

Los van de zomerse uitstraling zijn de dekbedovertrekken ook helemaal summer proof voor die extra warme nachten. Dit omdat ze gemaakt zijn van 100% katoen. Het populaire materiaal is namelijk vochtabsorberend, ventilerend en ademend. Dit betekent dat opgenomen vocht snel verdampt en dat frisse lucht moeiteloos door je dekbedovertrek kan stromen. Zo kun jij tijdens de warme nachten gewoon lekker doorslapen!

Waarom Romanette?

Romanette is een Nederlandse fabrikant die kwalitatieve stoffen gebruikt uit Italië voor het maken van prachtig beddengoed. De luxe dekbedovertrekken zijn betaalbaar en gemaakt van de beste kwaliteit. Dat betekent dat je er niet alleen deze zomer, maar ook de zomers die volgen nog heerlijk van je favoriete overtrek kunt genieten!

Welk dekbedovertrek is jouw favoriet?

Ontdek hier de nieuwe collectie van Romanette
Vorig artikel
Hilde
Volgend artikel
Leonie