Veel katoen voor uw poen!

Veel katoen voor uw poen!

Veel katoen voor uw poen!

Smulderstextiel.nl heeft een rijk verleden op de markt. Al in 1927 werd ons familiebedrijf opgericht en niet veel later bezocht de eerste generatie Smulders de eerste weekmarkten. Die roots zijn we natuurlijk niet vergeten. Daarom hebben we voor de laatste dagen van januari een echte marktslogan in het leven geroepen: veel katoen voor uw poen!

Kortingen tot wel 40%

Katoen is een veelgebruikt materiaal voor bedlinnen. Het is een ventilerende stof dat zacht aanvoelt en zich soepel naar het lichaam vormt. Daarbij heeft het nog een groot voordeel: het is relatief voordelig in aanschaf. En nu dus zelfs nog voordeliger! Tot en met het einde van deze maand geven we veel korting weg op onze katoenen dekbedovertrekken. In totaal zijn er ruim 100 overtrekken sterk in prijs verlaagd, met kortingen tot wel 40%.

OP=OP

De uitverkoop duurt ruim een week, maar voor de dekbedovertrekken die onder de actie vallen geldt wel OP=OP. Het kan dus zijn dat een product al snel niet meer leverbaar is. Aarzel dus niet en profiteer nu van veel katoen voor uw poen!

Van marktkraam tot beddengoedgigant

Het verhaal van Smulderstextiel.nl werd opgetekend door Omroep Zeeland met als kop ‘Van marktkraam tot beddengoedgigant’. Het item kun je hier bekijken:

Item over Smulderstextiel.nl bij Omroep Zeeland

Vorig artikel
Volgend artikel
Slapen met make-up