Stijlvol en elegant beddengoed van Kayori

Stijlvol en elegant beddengoed van Kayori

De slaapkamer is dé plek waar je na een lange dag heerlijk tot rust kunt komen. Kayori hecht hier veel waarde aan en dit zie je terug in de ontwerpen van het duurzame merk. Inspiratie wordt onder andere geput uit de natuur door te werken met rustgevende aardetinten. Maar dit weerhoudt de ontwerpers er niet van om ook te kiezen voor sprekende kleuren en stijlvolle prints. Laat je inspireren door de collectie van Kayori.

Aardetinten als basis

Bij het woord natuur denken veel mensen aan rust en ontspanning. Voor Kayori dus een belangrijk element voor het creëren van rustgevend beddengoed. Hierdoor heeft het merk diverse uni-lijnen die bestaan uit serene aardetinten. Van warme donkere kleuren tot frisse witte tinten. Voor welke relaxte sfeer kies jij?

Sprekende designs en kleuren

Niet alleen effen dessins helpen bij het tot rust komen. Ook verschillende prints kunnen rustig ogen. Kleur speelt hierbij een belangrijke rol. Bij uitspringende kleuren kiest Kayori voor een subtiele print. De ontwerpen zijn hierdoor ontzettend stijlvol, maar dragen bij aan het ontspannen in slaap kunnen vallen. Kayori maakt daarnaast ook gebruik van natuurlijke kleuren bij diverse prints. De designs die hierbij gepaard gaan zijn erg elegant en sprekend.

Maak de look compleet

Om de look helemaal compleet te maken, kies je voor een bijpassend hoeslaken. Ga je voor een wit hoeslaken wat je met ieder overtrek kunt combineren? Of kies je toch liever voor een andere aardetint waarmee je in een handomdraai een rustgevend geheel kunt creëren? Met het beddengoed van Kayori kies je altijd voor een duurzame optie en draag je jouw steentje bij aan het verantwoord produceren van hoeslakens en dekbedovertrekken.

Welk rustgevend dessin van Kayori kies jij?

Ontdek hier alles van Kayori!
Vorig artikel
Binnenkijken bij Linda
Volgend artikel