Knus het najaar in met de nieuwe collectie

Knus het najaar in met de nieuwe collectie

Het najaar staat weer voor de deur, hoog tijd om het weer gezellig in huis te maken. De slaapkamer mag dan niet vergeten worden. Dit is de plek waar je na een lange dag heerlijk tot rust komt en alle drukte even achter je laat. Met onze nieuwe najaarscollectie creëer je in een handomdraai een knusse sfeer. Laat je in deze blog inspireren met een paar van onze topmerken!

Beddinghouse

Ook dit jaar werkt Beddinghouse met inspirerende thema’s die jouw interieur helemaal omtoveren: Moonlight, Whisper, Rooted, Inviting en Daring. Ieder thema bevat verschillende natuurlijke invloeden die samen een oase van rust creëren. Houd je dit najaar vast aan een frisse look of kies je toch voor een warmere en gedurfde look? Met de designs van dit bekende merk val je iedere avond heerlijk in slaap.

Benieuwd naar de collectie van Beddinghouse? Klik hier!

Essenza

Dromen en werkelijkheid ontmoeten elkaar in de nieuwe collectie van Essenza. Het charmerende merk werkt dit najaar met de thema’s True blue en Rosy Future. Een mix van neutrale en uitgesproken kleuren maken van jouw slaapkamer een waar sprookje. En dankzij de luxueuze stoffen slaap je iedere nacht als een roosje.

Ontdek hier de najaarscollectie van Essenza!

Cinderella

Het populaire merk Cinderella geeft jouw slaapkamer een boost. De designs zijn gebaseerd op de trendy interieurstijlen: Japandi en Colourful Cocooning. De grafische prints geven jouw slaapkamer in een handomdraai een serene en stijlvolle uitstraling. De mix van zachte aardetinten en warme kleuren zorgen ervoor dat er een knusse sfeer ontstaat.

Bekijk hier de collectie van Cinderella

Kayori

Chique en stijlvol vormen de basis in de najaarscollectie van het merk Kayori. Het merk heeft dit najaar gekozen voor uiteenlopende ontwerpen. Ontspan na een drukke dag met een effen dessin of creëer een tijdloze uitstraling met de klassieke prints. Kayori hecht veel waarde aan de natuur, waardoor we veel aardetinten terugzien. Maar ook luxe tinten als goud verdienen een plaatsje binnen de ruime collectie.

Bekijk hier alle stijlvolle Kayori dessins

Nog meer inspiratie

Dit is maar een kleine greep uit de gehele najaarscollectie. Nog veel meer bekende merken hebben prachtige dessins ontworpen waarmee jij jouw slaapkamer klaarmaakt voor de winter. Voor welke stijl ga jij dit najaar? Neem een kijkje en maak je keuze!

Bij iedere bestelling ontvang je ons gratis inspiratiemagazine Truste!. Welk overtrek is jouw favoriet?

Vorig artikel
Ivorlyn Lerwick dekbedovertrek - sand
Volgend artikel
Heckettlane Spina flanel dekbedovertrek - desert sand