De beste ondersteuning met Silvana hoofdkussens

De beste ondersteuning met Silvana hoofdkussens

Niets is zo vervelend als de dag beginnen met nekklachten. Een goed hoofdkussen kan veel klachten voorkomen en is daarom de basis voor een goede nachtrust. Silvana heeft voor ieder type slaper een passend hoofdkussen ontworpen. Ontdek in deze blog welk hoofdkussen het beste aansluit bij jouw slaaphouding.

Hoofdkussens voor ieder type slaper

Om het juiste hoofdkussen aan te kunnen schaffen is het goed te weten wat voor type slaper je bent. Nekklachten ontstaan door een verkeerde slaappositie, het is belangrijk om gedurende de nacht de nek- en rugwervels zo recht mogelijk te houden. Dankzij de ondersteuning van een goed kussen kan dit gerealiseerd worden.

Als eerste is het goed om te weten of je liever op je zij of op je rug slaapt. Een rugslaper heeft meer baat bij een zachter hoofdkussen dan een zijslaper. Naast de slaaphouding heeft ook je postuur invloed op het hoofdkussen. Dit om te zorgen dat het hoofdkussen gedurende de hele nacht de juiste stevigheid als ondersteuning biedt. Silvana heeft de verschillende factoren onder elkaar gezet in een handig schema om zo het beste hoofdkussen te kiezen.

Voordelen van een Silvana hoofdkussen

Binnen het assortiment van Silvana zijn er verschillende series hoofdkussens met ieder hun eigen voordelen. De Support collectie is voorzien van een extra neksteun en een schoudercontour, zodat je gedurende de nacht geniet van extra ondersteuning. De Comfort lijn bestaat uit verschillende stevigheden in het kussen, dit biedt de benodigde ondersteuning tijdens je slaap. Zo is het midden zachter dan de zijkant, zodat de nekwervels recht blijven en goed kunnen ontspannen.

Altijd de juiste stevigheid dankzij de navullingen

Na verloop van tijd kan het hoofdkussen de stevigheid enigszins verliezen. Dit hoeft niet direct te betekenen dat het kussen aan vervanging toe is. Silvana heeft voor ieder type hoofdkussen een eigen navulling. De verschillende stevigheden kussens hebben ieder een eigen navulling, zodat je ook met de nieuwe vulling van de juiste ondersteuning geniet. Op deze manier verleng je de levensduur en heb je extra lang plezier van jouw Silvana hoofdkussen.

 

Bekijk hier alle Silvana hoofdkussens

 

Voor welk hoofdkussen kies jij?

Vorig artikel
Binnenkijken bij Henk
Volgend artikel
Polydaun beddengoed