Verhoog je slaapcomfort met Polydaun beddengoed

Verhoog je slaapcomfort met Polydaun beddengoed

Polydaun beddengoed

Een goede nachtrust is essentieel voor onze gezondheid en ons welzijn. De keuze voor het juiste beddengoed speelt hierin een cruciale rol. Bij Smulderstextiel vind je een uitgebreid assortiment aan beddengoed van het merk Polydaun, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten die comfort en kwaliteit combineren. In deze blog nemen we een kijkje naar enkele populaire Polydaun producten en ontdekken we waarom deze zo geliefd zijn.

Dekbedden voor elk seizoen

Polydaun biedt een breed scala aan dekbedden die geschikt zijn voor alle seizoenen. Of je nu op zoek bent naar een licht zomerdekbed of een warm winterdekbed, Polydaun heeft het in huis.

Polydaun Liv 4-seizoenen dekbed

Polydaun Liv synthetisch 4-seizoenen dekbed

Het dekbed bestaat uit een deel met warmteklasse 3 dat geschikt is voor het voor- en najaar en een deel met warmteklasse 2 voor de winter. Door ze aan elkaar te koppelen door middel van de handige drukknopen, ontstaat een heerlijk warm dekbed met warmteklasse 1. De vulling is gemaakt van 100% gepatenteerde gesiliconiseerde holle polyester vezel (Isocraft®). Deze vulling is licht, veerkrachtig, optimaal ventilerend en blijvend zacht.

Polydaun Elke 4-seizoenen dekbed

Polydaun Elke synthetisch 4-seizoenen dekbed

Dit is ook een synthetisch dekbed bestaand uit twee delen, voor een optimale warmte. Het is een gouden combinatie als het gaat om comfort en gebruiksgemak. Het dekbed heeft een gepatenteerde extreem fijn geweven tijk (Nomite) van 100% percale katoen. Hierdoor is het geen aantrekkelijke omgeving voor huisstofmijt en is het Elke dekbed bijzonder geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Polydaun Lotus 4-seizoenen dekbed

Polydaun Lotus synthetisch 4-seizoenen dekbed

De tijk van het Lotus dekbed is vervaardigd uit speciaal gepatenteerde lyocell (Treecell®) en is extreem sterk vochtabsorberend. Hierdoor zorgt dit dekbed ervoor dat je kunt genieten van een aangenaam fris en droog bed. De vulling is verder veerkrachtig en ademend. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel en een winterdeel. Beide delen hebben een banenmodel met body-stiksel en sluiten goed aan om het lichaam.

Kussens voor optimale ondersteuning

Naast dekbedden biedt Polydaun ook een uitgebreide collectie kussens die zorgen voor de juiste ondersteuning van je nek en hoofd.

Het Polydaun Bamboe medium hoofdkussen is onder andere een van de bestsellers. Dit kussen is met name geschikt voor rug- en zijslapers met een normaal postuur die slapen op een medium stevig matras. De zachte en veerkrachtige vulling beschikt over een natuurlijke, permanente bescherming tegen huisstofmijt.

Voor een optimale ondersteuning kies je voor het Polydaun Liv Ergo synthetisch medium hoofdkussen. Het hoofdkussen is een boxmodel met een opstaande rand. De combinatie van het model met de vulling zorgt ervoor dat je hoofd en nek gelijkmatig en optimaal ondersteund worden. Klam en onrustig slapen is verleden tijd!

Veilig en comfortabel slapen voor de kleintjes

Bij Smulderstextiel.nl vind je ook een selectie aan Polydaun kinderproducten, speciaal ontworpen om de jongsten een veilige en comfortabele nachtrust te bieden. Met de Joepi collectie van Polydaun kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen heerlijk slapen in een veilige en comfortabele omgeving.

Het Polydaun Joepi kinderdekbed is licht, zacht en perfect afgestemd op de behoeften van kinderen. Dit dekbed is niet alleen warm en knus, maar ook wasbaar en voorzien van een anti-allergische vulling, wat het geschikt maakt voor kinderen met gevoelige luchtwegen.

Daarnaast biedt de collectie ook het Polydaun Joepi Airflow kinderkussen, dat speciaal is ontworpen om optimale ventilatie te bieden voor een gezonde en comfortabele slaapomgeving. Dit kussen heeft een luchtige structuur die zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor je kind altijd een fris en droog hoofdkussen heeft. Bovendien biedt het kussen de juiste ondersteuning voor het hoofd en de nek van je kind, wat essentieel is voor een goede nachtrust en een gezonde ontwikkeling.

Waarom kiezen voor Polydaun?

Het assortiment van Polydaun bij Smulderstextiel.nl biedt een breed scala aan producten die ontworpen zijn om je slaapcomfort te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een warm dekbed voor de winter, een ondersteunend hoofdkussen, of beddengoed voor kinderen, Polydaun heeft het allemaal. De combinatie van hoogwaardige materialen, innovatieve technologieën en aandacht voor detail maakt Polydaun tot een merk waarop je kunt vertrouwen voor een goede nachtrust.

Vorig artikel
Volgend artikel
Slaapritme kinderen na vakantie