Maak je klaar voor het najaar met de nieuwe collectie van Papillon

Maak je klaar voor het najaar met de nieuwe collectie van Papillon

Met het najaar voor de deur worden de dagen korter en de nachten langer. Een mooi moment om de slaapkamer eens een make-over te geven. Met de nieuwe najaarscollectie van Papillon kun je alle kanten op. Houd je liever vast aan de fleurigheid van de lente? Of kies je voor een warme uitstraling?

Sfeervolle warme kleuren

Om het gezellig te maken in de slaapkamer is het gebruik van warme en zachte tinten een goede basis. Binnen de collectie van Papillon kun je hiermee vele kanten op. Ga je voor een effen dessin of toch liever voor een printje? Om te zorgen dat de prints niet te druk worden, heeft het merk gekozen voor prints in soortgelijke kleuren, zodat het knus blijft ogen. Kun je toch niet kiezen? Geen probleem, met Papillon heb je beide in één!

Fleurig de winter door

De koude wintermaanden kunnen vaak wat kil overkomen. Dit hoeft natuurlijk niet ook zo te zijn in jouw slaapkamer. Maak gebruik van vrolijke kleuren en houd op deze manier eenvoudig vast aan het zomerse gevoel. De gedetailleerde bloemenprints zorgen ervoor dat de lente nog wat langer blijft. Zo stap je iedere dag met een glimlach uit bed.

Heerlijke luxe materialen

Verwen jezelf met de heerlijke materialen van een Papillon dekbedovertrek. Kies voor heerlijk warme nachten met een flanellen overtrek. Deze stof van hoogwaardige kwaliteit is ademend, maar houdt warmte langdurig vast, zodat kou verleden tijd is. Of ga voor een beetje extra luxe met een satijnen dessin. Een zachte stof die dankzij de speciale satijnbinding een chique glans bevat.

 

Ontdek hier de nieuwe collectie!

Met welk ontwerp geef jij jouw slaapkamer een make-over?

Vorig artikel
Heckettlane Spina flanel dekbedovertrek - desert sand