Hoogstaande kwaliteit met de Walra Vintage collectie

Hoogstaande kwaliteit met de Walra Vintage collectie

Walra Vintage Cotton dekbedovertrek

Ben jij op zoek naar een leuk dekbedovertrek dat ook kwalitatief sterk is? Het toonaangevende merk Walra levert al meer dan honderd jaar betaalbaar beddengoed en badtextiel van hoogstaande kwaliteit. Dankzij de frisse en rustige uitstraling krijgt je slaapkamer met de Walra Vintage collectie een mooie upgrade!

Droom weg in rust en eenvoud

Een van de fijne materiaalsoorten die je in de Walra Vintage collectie terugvindt is katoen. Beddengoed gemaakt van 100% katoen is lekker zacht, soepel en slijtvast. Bovendien kun je ervan op aan dat deze stofsoort voor goede stevigheid zorgt. Hierdoor kun je lekker lang genieten van jouw Walra dekbedovertrek! Verder neemt katoen als goed ademend en natuurlijk materiaal moeiteloos vocht op. De Walra Vintage Cotton serie bestaat uit vele kleuren en de keuze is dus enorm. Of je nu graag blauw, donkergroen, grijs, terra, geel of wit aan je slaapkamerinterieur toevoegt: er is voor ieder wat wils! En dankzij de mooie vintage wassing krijgen de overtrekken een casual en vintage randje.

Geniet van zacht satijn

Wil je fijn genieten van een heerlijk zacht dekbedovertrek? Dan is de Walra Vintage Satin voor jou een goede keuze! Deze overtrekken bestaan uit 100% katoen-satijn die dankzij een speciale weeftechniek extra zacht en glad aanvoelen. Ook beschikt satijnen beddengoed over een mooie subtiele glans. Dit zorgt voor een luxe tintje, zodat je slaapkamer een elegante uitstraling krijgt. Een katoen-satijnen overtrek heeft daarnaast dezelfde goede eigenschappen als katoen. Het materiaal is bijvoorbeeld net zo vochtabsorberend, ademend en warmteregulerend. De Walra Vintage Satin serie is te verkrijgen in de prachtige kleuren wit of antraciet.

Bekijk hier de hele Walra Vintage collectie

 

Welk dekbedovertrek uit de Walra Vintage collectie vind jij het mooist?

Vorig artikel
Beddinghouse Banda dekbedovertrek
Volgend artikel
Verlanglijstje van Lola