Woontrend 2016: dessins met teksten en spreuken

Woontrend 2016: dessins met teksten en spreuken

Een tijdje geleden schreven we op deze plek al over de trends voor de slaapkamers van 2016. Eén specifieke trend wilden we nog even apart benoemen. Mode dit voorjaar zijn dessins met teksten en spreuken!

Teksten in interieur

Toegegeven, teksten in het interieur zijn natuurlijk niet nieuw. Ons assortiment heeft al jaren een speciale teksten-categorie en spreuken op muren en overige decoratieve artikelen komen steeds vaker voor in woon- en slaapkamers. Maar het aantal producten steeg de afgelopen periode zo fors, dat we wel degelijk mogen spreken van een duidelijke trend. We hebben een aantal van deze nieuwe dessins voor je op een rijtje gezet.

Beddinghouse

Het populaire Beddinghouse lanceerde dit voorjaar een collectie waarin onder andere pastels een hoofdrol speelden. In ons artikel over die nieuwe dessins beschreven we het Blooming Day dekbedovertrek met zijn inspirerende teksten reeds, maar Beddinghouse kwam met meer overtrekken voorzien van teksten, zoals Adventure, Treasures en Wanderlust.

Ambiante

Ook Ambiante negeerde de teksttrend niet. De voorjaarscollectie van het merk is zelfs voor een groot deel voorzien van teksten. Of het nu enkel ‘hello sunshine’ betreft, meerdere zonnige teksten op het Summer Story dekbedovertrek of een spreuk behorend bij New York op het Wander With You overtrek; stijlvol zijn ze allemaal!

Disturb

Verschillende merken komen dit voorjaar met een ludiek dessin, zoals het Disturb dekbedovertrek van Good Morning. Wees eerlijk, het gevoel dat dit overtrek oproept herkennen we allemaal, toch?

Good Morning Disturb
Good Morning Disturb

Ben je benieuwd welke dekbedovertrekken met teksten en spreuken er nog meer verkrijgbaar zijn? Ga dan snel naar de webshop!

Vorig artikel
Volgend artikel