Veren dekbedovertrek: zo licht als een veertje!

Zo zacht als een veertje!

Veren dekbedovertrek

Vroeg uit de veren of liever wat langer blijven liggen? Deze veren dekbedovertrekken zijn geschikt voor vroege vogels én voor uitslapers. Veren zijn namelijk superhip op het moment! En daarom geef je jouw slaapkamer een trendy look met een veren dekbedovertrek uit ons assortiment. Laat je inspireren door deze dekbedovertrekken voorzien van een mooie verenprint.

Verenprints zijn hip!

Het gebruik van veren is helemaal hip. De trend was in eerste instantie vooral te zien op het gebied van mode en fashion, maar nu ook in het interieur. Je ziet steeds meer dat veren als accessoires in het interieur worden gebruikt, zowel echte veren als prints van veren. Prints op allerlei verschillende accessoires: van servies tot behang en nu ook op textiel! Het assortiment van Smulderstextiel.nl heeft divers textiel voorzien van een mooie verenprint: dekbedovertrekken, plaids en sierkussens. Keuze uit verschillende materialen en dessins geschikt voor zowel de klassieke als moderne slaapkamer. Met een veren dekbedovertrek, plaid of sierkussen geef je jouw interieur een trendy en stijlvolle look. Haal een beetje natuur in huis met een hippe verenprint.

Dekbedovertrekken met een dessin van veren

Een veren dekbedovertrek is naast sfeervol voor jouw interieur, ook heerlijk om onder te slapen. Kies een overtrek van het materiaal dat voor jou het meest geschikt is en je zult genieten van een comfortabele nachtrust. De dekbedovertrekken veren voelen allen heerlijk zacht aan (zo zacht als een veertje!).

Meer dekbedovertrekken veren »

Woonaccessoires veren

Liever wat subtielere veren accessoires of juist nog meer veren in jouw interieur? Dat kan! Naast een veren dekbedovertrek bevat het assortiment van Smulderstextiel.nl diverse woonaccessoires die zijn voorzien van een verenprint, zoals de Snoozing Farren plaid en diverse sierkussens. Met deze accessoires maak je jouw interieur helemaal compleet.

Vroeg uit de veren

Wanneer je iedere ochtend letterlijk ‘vroeg uit de veren’ wilt opstaan, kun je kiezen voor een donzen dekbed. Een donzen dekbed kan voorzien zijn van een vulling van eenden- of ganzendons. Beide soorten zijn heerlijk zacht en warm. Dons heeft een hoge isolatiewaarde, waardoor het vulgewicht vaak lager is dan dekbedden van andere materialen. Hierdoor zijn donzen dekbedden zeer licht van gewicht. Bovendien is dons sterk vochtregulerend en ventilerend, waardoor je zal genieten van een comfortabele nachtrust. Combineer het dekbed met een stijlvol veren dekbedovertrek en je staat letterlijk ‘vroeg uit de veren’ op! ????

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel